Program for Nordsø-Festivalen 2018

År 2018 nærmer seg og det betyr at det nå er på tide å invitere korps fra nær og fjern til den 30. Nordsø-Festivalen. Vi i «festivalgjengen» er i full gang med forberedelsene og vi håper å treffe mange av dere også denne gangen. Vi ser frem til å møte både dere som har besøkt oss både to og tre ganger og mange «nykommere» allerede i 2018 til ny Nordsø-festlig-val.

Spørsmål vedr. festivalen kan stilles til vår norske festivalsjef, Knud H. Rasmussen på tel. 90 94 62 37, eller til teknisk arrangør, Euro Tourist, Aalborg på tel. +45 98 11 34 00 eller info@eurotourist.dk

Arrangørene betinger seg retten til begrensing av deltakelsen samt til endringer i det oppsatte programmet. Det tas forbehold om valutakursendringer og prisstigninger.

1. dag – Lørdag 23.06.18

ANKOMST- OG STARTDAG. Korpsene innkvarteres i ferieleiligheter med 4 eller 6 personer i hver leilighet.

Under oppholdet spises middagene felles med de øvrige korpsene mens tørrmat leveres til leilighetene. Fersk brød og melk leveres hver morgen. Kjøleskap i samtlige leiligheter gjør oppbevaringen problemfri. I løbet av dagen arrangeres det konserter på Torget i Blokhus for de korps som ønsker å være med. Middag denne dagen spises på båten eller på restaurant i Blokhus.

2. dag – Søndag 24.06.18

KONKURRANSEDAG. Dette er dagen for de korpsene som ønsker å delta i program- og/eller prima-vista konkurransen. Spillerekkefølgen avgjøres ved loddtrekking, og det er selvsagt tillatt å lytte til konkurrentenes prestasjoner, (gjelder ikke prima-vista konkurransen).

Ettermiddagen kan man ha til fri disposisjon, og for de som ønsker det arrangeres oppmarsj og/eller konsert på torget i badebyen Løkken. Selvsagt vil de som ønsker det kunne spille i Blokhus. Det er også mulighet for å besøke Action House i Løkken. Her finnes bl.a. gokart, bowling, billard, en mengde moromaskiner og en rekke andre aktiviteter. En annen mulighet er bading på den deilige stranden i Blokhus og Løkken. Middagen denne dagen spises på Action House.

3. dag – Mandag 25.06.18

FÅRUP-DAG. Dette er dagen hvor alle korps drar til Fårup Sommerland. Her kan dere oppleve Nordeuropas største bølgebasseng og en mengde andre aktiviteter – som alle er til fri benyttelse.

Korpsene spiser middag i Fårup, og det returneres til hotellet kl. 17.00. Premieutdeling for samtlige konkurranser vil foregå på torget i Blokhus om kvelden.

4. dag – Tirsdag 26.06.18

AALBORGDAGEN. Dagen er avsatt til musikalsk invasjon i Aalborg. Samtlige korps vil bli tildelt bestemte startsteder og –tider. Alle marsjerer til Aalborgs gamle rådhus hvor vi får en hilsen fra Aalborg by. Deretter marsjerer korpsene gjennom byens gågater til NORDKRAFT, Aalborgs musikalske møtested.

Korpsene spiser middag i Aalborg midt på dagen, og deretter er det mulighet for besøk i Aalborg Zoo, museumsbesøk, shopping m.m. Dette betyr at man ikke behøver å ta med nistepakke. Tørrmat spises om kvelden på hotellet. Om kvelden arrangeres stafettspilling på torget i Blokhus for de korps som ønsker å delta.

5. dag – Onsdag 27.06.18

AVREISEDAG. Leilighetene forlates i løpet av formiddagen og korpsene begir seg på hjemveien.

 

SAM_0845 IMG_6751 FaarupSommerland_Bolgebassin NF allround prisen