Edinburgh - The Military Tattoo

En storslået oplevelse i det skotske høylandet, enestående natur, slott, sekkepiper og det verdenskjente Edinburgh Military Tattoo iscenesatt mot den unike og fantastiske bakgrund – The Edinburgh Castle i august måned.

Skottlands hovedstad er oppdelt i to bydeler; en ny, moderne bydel med stringete, symmetriske gater og den gamle bydelen med brosteinsbelagte gater og små, trange smug.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss for et tilbud
Vi planlegger ut fra dine ønsker

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse Norge – Edinburgh t/r
 • Flyskatter og avgifter
 • Busstransport fra lufthavn til innkvarteringssted og retur
 • 3 overnattinger på hotel i dobbeltrom
 • 2 måltider daglig fra og med frokost 2. dag til og med middag 4. dag
 • Buss til rådighed under oppholdet for kjøring ifølge program
 • Halvdags – sightseeing i Edinburgh med buss og guide
 • Heldagsutflukter i det skotske høylandet med buss og guide
 • Inngangsbillet til Britannia
 • Inngangsbillet til The Royal Military Tattoo
 • Inngangsbillet til Ben Nevis Distillery

Tillegg: Øvrige inngangsbilletter og måltider. Opphold i enkeltrom

Arrangørene betinger seg retten til begrensing av deltakelsen samt til endringer i det oppsatte programmet. Det tas forbehold om valutakursendringer og prisstigninger

Programforslag

Rejse med fly fra Oslo Gardamoen – 4 dage/3 nætter

1. dag – Torsdag: Avreise fra Oslo Gardermoen med Norwegian DY 1354 kl. 19.50 med ankomst Edinburgh kl. 20.40 lokal tid. Ved ankomsten til Skottland venter en buss på flyplassen for å kjøre til indkvarteringsstedet.

2. dag – Fredag: Halvdags sightseeingtur med buss og guide i Edinburgh. Vi kjører gjennom byen og ser de forskjellige severdig­hetene med Edinburgh Castle som hovedattraksjonen. Herudover byder Edinburgh på Princess Street, Palace of Holyrood House (Dronningens residens når hun er i Skottland) og en mengde andre historiske bygninger. Der bliver også tid til et besøk på den kongelige yachten «Britannia». Ettermiddagen på egen hånd i byen. Middagen spises på restaurang i Edinburgh innen vi senere igen skal til Edinburgh Castle’s borggård for å oppleve The Royal Military Tattoo med sekkepiper, trommer og fanfarer og ”The Lone Piper” fra slottsmuren – en forrykende forestilling med militaristisk presisjonon og flott musik.

3. dag – Lørdag: Straks efter frokost går det mod nordvest over høylandet med bus hvor vi kommer i gjennom flotte avvekslende landskaper innen vi kommer til Fort William ved Skotlands vestkyst tett på Englands høyeste fjell Ben Nevis. Byen Fort William tiltrekker seg gjester fra hele Storbritannia og byr på mange gode butikker. Vi besøker Ben Nevis Distillery hvor de viser hele prosessen omkring fremstilling av whisky. Etter dette interessante innblikk i fremstilling av ”livets vann” fortsetter turen gjennom det flotte og mystiske Glencoe og tilbake østover hvor vi opplever flere storslåtte høylandslandskaper før vi er tilbake på hotellet for middag.

4. dag – Søndag: Etter frokost er det utsjekking fra hotellet for siste tur i denne omgang i det skotske højlandet. Denne gang kjører vi sydpå via markedsbyen Perth med Scone Palace innen vi fortsetter til Stirling ”Det lille Edinburgh”.

Stirling er brosjen som holder høylandet og lavlandet samlet. En tur igennom ”The Old Town” er som å vandre gjennom historien og på toppen av Castle Hill med bratte klipper på tre sider ligger Stirling Castle et av de største og viktigste slottene i Skotland. Stirling byr selvfølgelig også på shoppingmuligheter og restauranter, men vi velger å fortsette til Edinburgh, hvor det vil være litt tid på egenhånd. Vi møtes for å spise tidlig middag på en restaurant i byen før bussen kjører til Edinburgh flyplass hvor det er hjemreise med Norwegian DY 1355 kl. 21.10 med ankomst Oslo Gardermoen kl. 23.55 lokal tid.

Arrangørene betinger seg retten til begrensing av deltakelsen samt til endringer i det oppsatte programmet. Det tas forbehold om valutakursendringer og prisstigninger.

Vi takker The Royal Edinburgh Military Tattoo for bruk av bilder.

 

military tattoo military tattoo3