Barcelona - Lloret de Mar

Nyt oppholdet ved Middelhavet med lekker strand og badevann. Storbyen Barcelona med sitt rike kulturliv.

Gå ikke glipp av ”Las Ramblas”, byens ”ansikt” og livsnerve med vakre hus, små butikker og et gigantmarked med allt fra apekatter til kirsebær (!)

Solrike Lloret de Mar er et perfekt sted for avslappning og utflukter og for koselig samvær med andre korps.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

   Kontakt oss for et tilbud
   Vi planlegger ut fra dine ønsker

Prisen inkluderer:

 • Flyreise Norge – Barcelona tur/retur
 • Flyskatter og avgifter
 • Busstransfer fra Barcelona flyplass til hotell og retur
 • Heldagsutflukt med buss og guide til Barcelona
 • Heldagstur med buss til Gerona
 • Entrè til Water World
 • 5 overnattinger på 3 stjerners hotell i 3 og 4 sengs rommed bad/toalett
 • 5 x helpensjon (middag+nistepakke+ frokost) på hotellet

Tillegg:

 • Øvrige inngangsbilletter og måltider
 • Evt. Busskjøring utover det i programmet nevnte
 • Tillegg for opphold i doppelt- og enkeltrom

Turen kan også utvide med ekstra dager. Vi utarbeider gjerne tilbud og turforslag tilpasset deres ønsker.

Programforslag

1. dag:
Avreise fra Norge med ankomst Barcelona i dagens løp. Buss står klar på flyplassen for å transportere gruppen til hotellet som ligger i ferieområdet Lloret de Mar. Innkvartering i 3 og 4 sengs rom. Resten av dagen til avslappning og til å lære området å kjenne. Middag på hotellet. Under oppholdet spises middag og frokost på hotellet.

2. dag:
Heldagsutflukt til forlystelsesparken Water World, som ligger i Lloret de Mar. Dere får nistepakker med fra hotellet. I Water World kan hele dagen brukes på moro og lek i det store utendørs badeland. Retur til hotellet med buss kl. 18.00.

3. dag:
Utflukt til Gerona og etterfølgende konsert i Lloret de Mar. Kl. 11.45 avgang med buss fra hotellet med ankomst til Gerona ca. kl. 12.30. Guiden foreslår en gåtur opp gjennom den vakre gamle bydel og også tid på egen hånd til å nyte de medbrakte nistepakker, gå på oppdagelse, shoppe eller hvad dere har lyst til. Nærmere innhold kan avtales med guiden. Ca. kl. 15.00 kjører bussen fra Gerona til Museum Del Mar i Lloret de Mar med ankomst ca. kl. 15.45. Fra museums-plassen marsjerer dere opp til Lloret de Mar’s rådhus, hvor det er satt opp scene med stoler til konsert fra kl. 16.00 – 17.00. Retur til hotellet for middag.

4. dag:
Dagen til fri disposisjon inntil kl. 15.00, hvor det er avtalt marsj og konsert på Plaza Pere Torrent sentralt i byen rett overfor Hotel Helios. Konserten foregår fra kl. 16.00 – 17.30 på amfiteater scenen, hvor det oppstilles stoler. Til denne konsert er dere på egen hånd, så her styrer dere selv forløpet. Retur til hotellet for middag.

5. dag:
Heldagsutflukt til Barcelona med guide. Avgang fra hotellet kl. 09.00 med nistepakker. Dagens program settes sammen av guiden og vil som minimum inneholde stopp ved FC Barcelona, Ramblaen, Den Gamle Gotiske bydel, Sagrada Familia Katedralen, Den Olympiske Havn. Men det vil også blive tid på egen hånd. Entréer til evt. besøk. er ikke inkludert i arrangementsprisen. Ca. kl. 18.30 forventes det at dere er tilbake på hotellet i Lloret de Mar i god tid til kveldsmaten.

6. dag
Etter frokost sjekkes ut fra hotellet og det kjøres til Barcelona flyplass for hjemreise med fly til Norge.