Brighton

På Englands sørkyst er det mange plasser og strandpromenader som er velegnet for korpsmusikk og samtidig er det engelske landskapet med levende gjerder langs veiene en opplevelse i seg selv.

Med de mange flyforbindelser til London er det gode muligheter for å oppleve London og England til en akseptabel pris. Badebyene Brighton og Hastings når man lett fra lflyplassene i London.

Dette er et forslag til hvordan en tur kan gjennomføres. Flyprisene endrer seg imidlertid fortløpende. Fortell oss om ønskene deres, da utarbeider vi et tilbud naturligvis helt uforpliktende
for dere.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

   Kontakt oss for et tilbud
   Vi planlegger ut fra dine ønsker

Prisen inkluderer:

  • Flyreise Norge – London tur/retur
  • Flyskatter og avgifter
  • Busstransfer fra flyplass til Brighton eller Hastings og retur
  • Buss og guide i forbindelse med heldagsutflukt og konserter
  • 4 overnattinger på hotell i Brighton eller Hastings
  • 4 x middag og frokost

Tillegg:

  • Øvrige inngangsbilletter og måltider
  • Evt. busskjøring utover det nevnte i programmet

Programforslag

1. dag:
Avreise med fly fra norsk flyplass med ankomst til Gatwick, Stanstead eller Heathrow flyplass. Her står buss klar for kjøring til hotellet vårt i badebyen Brighton eller Hastings. Innkvartering på hotell i dobbeltrom eller flersengs rom med dusj/toalett. Under oppholdet spises middag og frokost på hotellet.

2. dag:
Programmet for de enkelte dagene settes opp etter deres ønsker, og vi hjelper gjerne til med konserter, besøksavtaler etc. Vi foreslår man bruker dagen til å oppleve stedet, evt. med konsert på strandpromenaden.

3. dag:
Spilledag. Denne dagen er det buss til rådighet i forbindelse med konserter og sightseeing, f. eks. i London, (ca. 100 km).

4. dag:
Dagen til fri disposisjon eller program etter deres ønsker.

5. dag:
I løpet av dagen forlater vi vårt innkvarteringssted og kjører med buss til flyplassen. Avreise med fly til Norge. Ved sen avreise kan det legges inn sightseeing i London denne dagen.