København

Dronningens by – hovedstaden som både liten og stor kan forelske seg i.

Innseilingen til København kan neppe måle seg med innseilingen gjennom Oslo-fjorden, men likevel er den fin og annerledes.

Fra dekket på DFDS store båter har man en flott utsikt over København og rett før ankomst passeres Amalienborg, dronningens slott med fire like paleer. På kaien står bussen klar for en byrundtur gjennom den ”gamle” hovedstaden, hvor vi bl.a. ser Den lille Havfrue, Amalienborg, Nyhavn, Børsen med det særpregede dragespiret, Christianshavn som er en kanalby oppført etter nederlandsk modell, fristaden Christiania og mye mer.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

   Kontakt oss for et tilbud  
   Vi planlegger ut fra dine ønsker

Prisen inkluderer:

  • Båtreise Oslo – København og retur med økonomilugar
  • Buss 2. og 4. dag (jfr. program)
  • 2 måltider daglig startende med dagens rett på båten 1. dag og slutt med frokost ombord 5. dag
  • 2 overnattinger på ungdomsherberge
  • Norsktalende guide 3 timer 2. dag + assistanse ved evt. korpsopptreden
  • 1 leder fri per 20 betalende deltakere

Turen er basert på min. 40 betalende deltakere.

Inngansbilletter kommer i tillegg.

Ønsker dere å bo på hotell? Be om tilbud.

OBS! Vi arrangerer gjerne korpsopptreden f. eks. på Bakken, Rådhusplassen eller andre steder i forbindelse med turens endelige utforming.

Turen kan også gjennomføres med buss fra hjemstedet eller fly. Vi kommer gjerne med tilbud og forslag tilpasset ønskene deres.

Programforslag

1. dag:
Kl. 16.30 avreise med DFDS i økonomilugarer.

2. dag:
Ankomst til København. Bussen står parat til å ta oss med på en sightseeingtur med guide. Etterpå kjøres til ungdomsherberget. Resten av dagen til fri disposisjon.

3. dag:
Mulighetene er mange. F. eks. en tur til Bonbon-land ved Næstved med bl.a. Danmarks største ”Wild River Rafting” og 60 andre morsomme aktiviteter. Dersom korpset foretrekker slott, vakker natur og bading i det fri er dette selvsagt også mulig. Vi foreslår at kvelden tilbringes i Tivoli eller på Bakken, Københavns to store attraksjoner.

4. dag:
Etter frokost sjekkes ut. Bagasjen kan stå i bagasjelokalet på ungdomsherberget. Resten av dagen til fri disposisjon, men severdigheter som Tycho Brahe Planetarium, Experimentarium, Guinness eller Ripleys ”Believe it or not” er definitivt verdt et besøk.

Kl. 14.30 blir vi avhentet av buss som kjører oss til havnen. Kl. 16.30 avreise med DFDS i økonomilugarer.

5. dag:
Kl. 09.45 ankomst til Oslo.