Nice - den franske riviera

Nice er vel den mest fasjonable badebyen ved Middelhavet beliggende midt i ”Englenes Bukt” på den franske Rivieran.

Med de mange flyrutene fra Norge til Nice er det gode muligheter for å arrangere turer til dette området som også korps greier å betale.

Vi foreslår opphold i Cannes eller en av de andre badebyene ved Rivieran hvor man bor i ferieanlegg med swimmingpool og mange andre fasiliteter. I disse feriebyene langs Rivieran er det gode muligheter for korpsopptreden.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

Nice4

   Kontakt oss for et tilbud
   Vi planlegger ut fra dine ønsker

Prisen inkluderer:

  • Flyreise Norge – Nice tur/retur
  • Flyskatter og avgifter
  • Busstransfer fra flyplass til oppholdssted og retur
  • Heldagsutflukt med buss og guide
  • 4 overnattinger i ferieleiligheter eller på hotell
  • 4 x middag
  • 4 x frokost og lunsj i leilighetene

Ytterligere måltider og entreer kommer i tillegg.

Turen kan utvides med ekstra dager.

Programforslag

1. dag:
Avreise med fly fra norsk flyplass til Nice. Her står buss klar for transport til vårt oppholdssted i Cannes. Innkvartering i moderne ferieleiligheter eller hotell. Under oppholdet kan frokost og lunsj spises i leilighetene mens middag spises på en restaurant i området.

2. dag:
Programmet for de enkelte dagene settes opp etter deres ønsker og vi hjelper gjerne med avtaler om besøk, konserter etc. Dagen kan brukes til å bli kjent i området, evt. med spilling på strand-promenaden.

3. dag:
Heldagsutflukt med buss og guide hvor vi bl.a. besøker fyrstedømmet Monaco og ser fyrstepalasset i Monte Carlo. Herfra fortsettes langs Rivieran til Italia hvor vi gjør stopp i San Remo før vi returnerer til utgangspunktet. Mulighet for konsert i en av byene ved Rivieran.

4. dag:
Dagen til fri disposisjon eller program etter deres ønsker.

5. dag:
I løpet av dagen forlater vi innkvarteringsstedet for kjøring til flyplassen i Nice. Herfra er det avreise med fly tilbake til Norge.