Prag

Vi skal møte tsjekkisk ungdom, spille konserter. Dra på utflukter og mye mer. En spennende og annerledes tur!

”De hundre tårnenes by” med gylne kupler og hundrevis av spir – noen dekket med gull, prektige byggninger, husfasader i rosa, gult, grønt og blått. Spennende restauranter og fordelaktige innkjøp samt et sjarmerende folkeliv omkring markedsplassen.

Gå en tur på Karlsbron og opplev stemningen i Prahas gamle bydel med eldgammel kultur rundt elven Moldau.

Praha er en av Europas vakreste byer – ren og pen med fasader som kunne vært tatt ut av en film. Arkitekturen er barokk, gotisk og Art Nouveau og gir byens gamle kvartaler sjarme. Her er mange muligheter for korpsopptreden.

Kontakt oss og få et uforpligtende tilbud!

   Kontakt oss for et tilbud
   Vi planlegger ut fra dine ønsker

Prisen inkluderer:

 • Flyreise Norge – Praha tur/retur
 • Flyskatter og avgifter
 • Busstransfer fra Prahas flyplass til hotell og retur
 • Halvdags byrundtur med norsk/skandinavisk guide
 • Praha ”Castle tour”
 • Heldagsutflukt med buss til Podebrady, 5. dag
 • 5 overnattinger på 3*** hotell i flersengsrom med bad/toalett
 • 5 x halvpensjon (middag + frokost på hotellet)

Tillegg:

 • Øvrige inngansbilletter og måltider
 • Evt. busskjøring utover det i programmet nevnte
 • Tillegg for opphold i dobbelt- og enkeltrom

Programforslag

1. dag:
Avreise med fly fra Norge. Ankomst Praha i løpet av dagen. Buss står klar på flyplassen for å frakte gruppen til valgt hotell. Hotell Dum (3***) beliggende ca. 25 min. sør-øst for Praha sentrum eller Hotell Rhea (3***) som ligger ca. 15 min. øst for Praha sentrum. Innkvartering på flersengs–rom. Resten av dagen til avkobling og til å bli kjent i området. Middag på hotellet. Under oppholdet spises middag og frokost på hotellet.

2. dag:
Denne dagen er avsatt til byrundtur i Praha.Etter frokost blir dere avhentet av bussen og det gjennomføres en halvdags byrundtur med skandinavisk guide. Ettermiddagen kan brukes til avkobling eller til en tur på byen på egen hånd.

3. dag:
Vi foreslår en såkalt ”castle tour” som er en annerledes byrundtur hvor dere ser nærmere på alle Prahas gamle, fine slott. På ettermiddagen eller kvelden møte med et lokalt musikkorps.

4. dag:
Dagen er til eget bruk. Det kan arrangeres utflukt etter deres ønsker. F.eks. kan vi foreslå en båttur på elva Vlata eller kanskje et besøk på Prahas Planetarium. Det finnes mengder av konsert muligheter.

5. dag:
Vi besøker et Bøhmisk glassverk i Podebrady, (50 km fra Praha) og også her spiller vi en ”open air”-konsert. (Innendørs ved regnvær). Mot kvelden en båttur på Elben – elven hvor vi også spiser kveldsmat.

6. dag:
Etter frokost sjekkes ut fra hotellet. Det kjøres til Prahas flyplass hvorfra det flys retur til Norge.

 

prague-orloj-1426695-640x480