Skagen - toppen av Danmark

Besøk Grenen hvor Kattegat og Skagerraks bølger slår inn over hverandre.

Opplev den storslåtte natur med hvite strender, den store vandreklitt Råbjerg Mile hvor man får en følelse av ørken.

Bo i fine ferieleiligheter på Hotel Skagen Strand som har et 500 m2 stort badeland med en 48 m lang sklie. Entre til badelandet er inkludert og det åpent hver dag fra kl. 08.30 til 21.00.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

   Kontakt oss for et tilbud
   Vi planlegger ut fra dine ønsker

Prisen inkluderer:

  • Båtreise med valgt rute uten lugarplass
  • Busstransport fra hjemstedet og retur
  • Buss til rådighet for utflukter i Danmark
  • Utflukt med guide i Skagen
  • Tur med ”Sandormen” til Grenen
  • 4 overnattinger i ferieleilighet på Hotel Skagen Strand
  • 3 måltider daglig fra og med middag 1. dag til og med frokost og selvsmurt nistepakke 5. dag.
  • Fri adgang til hotellets badeland
  • 1 leder fri pr. 20 betalende deltakere

Turen er basert på min. 40 betalende personer per buss.
Lugarplass, ytterligere inngangsbilletter og måltider kommer i tillegg.

Sengtøy og håndklær må bringes med eller kan leies. Strømforbruk avregnes ved avreise.

Programforslag

1. dag:
Fra hjemstedet går turen med buss til den valgte fergen for overfart til Danmark. Etter ankomsten til Danmark fortsettes det videre med buss til Skagen. Innkvartering i ferieleiligheter på Hotel Skagen Strand. Som utfluktsmulighet kan vi anbefale et besøk i Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, Nordeuropas største akvarium med 4,5 mio. liter vann. Utforsk mengder av havdyr fra den glupske steinbit via lekesyke seler til den trivelige månefisken. Oceanariet byr på mange spennende aktiviteter.

2. dag:
Hver morgen leveres morgenbrød og varer til frokost og lunsj, som spises i leilighetene. Etter frokost kjøres det til Skagen hvor vi møter guiden vår. Det kjøres til Danmarks nordligste parkeringsplass, hvorfra det er avgang med ”Sandormen” til Grenen, hvor de to hav Kattegat og Skagerrak møtes. Underveis til Grenen forteller guiden om fyrene som passeres – Det hvite Fyr, Vippefyret og Det grå Fyr. På grenen forteller guiden også om Råbjerg Mile, Solnedgangsplassen i Gl. Skagen samt gir tips om andre severdigheter i området. Etterpå sightseeing i Skagen by og på Skagen havn. På vei ut eller hjem til hotellet kan der kjøres forbi den tilsandede kirke.

Ettermiddagen tilbringes i hotellets badeland eller evt. en tur til stranden. Middag på hotellet.

3. dag:
Denne dagen er avsatt til besøk i Aalborg. På formiddagen besøk i Aalborg Zoo, museumsbesøk, shopping m.m. i Aalborg sentrum, med mulighet for konsert. Lunsj på restaurant i Aalborg. Etterpå foreslår vi shopping i City Syd – det store innkjøpssenter som ligger i sørenden av Aalborg, før det returneres til Skagen. Etter hjemkomsten spises kald mat i leilighetene.

4. dag:
Etter frokost foreslår vi en tur til Råbjerg Mile, en flere kilometer lang sandklitt. Herfra kan kjøres videre til forlystelsesparken Fårup Sommerland, hvor dere kan oppleve Nordeuropas største bølgebasseng, berg og dalbanen Orkanen, hvor man både kommer høyt opp og langt ned under vannet, samt en mengde andre aktiviteter – som alle er til fri avbenyttelse, når entrèen er betalt.

5. dag:
Etter frokost forlater vi Skagen og kjører til fergen. Etter overfarten fortsettes til hjemstedet.