Barcelona

Barcelona har alt hva du kan tenke deg. Her er det liv og stillhet i form av Las Ramblas som er den store shoppinggate som er fullt med kunstnere og små og store butikker men også parker, plasser og kirker der stillheten hersker, og du kan trekke deg tilbake.

Besøk La Sagrada Familia, Gaudis størte verk og moderne bygg som FC Barcelonas stadion, for ikke å glemme de mange koselige kafeene og flotte museer.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss for et tilbud
Vi planlegger ut fra dine ønsker

 

Turforslag

Dag 1: Det reises med fly fra en Norsk flyplass til flyplassen i Barcelona. Ved ankomst vil det være en buss som kjører gruppen til hotellet.
Alt afhengig av ankomst tiden, vil vi foreslå å gå en tur i området og bli kjent med kvarteret. Dere kan også enkelt gå en tur på Las Ramblas som er en 1,2 kilometer lang shoppinggate, hvor det er store varehus og små specialbutikker og mange restauranter og cafeer, hvor dere kan spise middag.

Dag 2: Etter frokost kan dere ta en tur til La Sagrada Familia som er Spania og Gaudis mest kjente verk. Det er en romersk-katolsk kirke hvor byggeprosessen begynnte sist i 1800-tallet og ikke vil være ferdig før 2026. Det er mange guideservices som arrangerer turer i kirken sammen med andre historiske områder eller bygninger. Gaudi har fx bygget Casa Milá, Casa Batlló og parken Güell, som helt sikkert er et must-see med hans specielle byggestil med farger og dynamikk. Resten av dagen kan brukes på egen hånd med shopping eller besøk på et av de mange museer fx Picasso museet eller det Nationale Kunstmuseum.

Dag 3: På 3. dagen kan dere ta en tur med trik op Tibidabo-fjellet, hvor det er en fantastisk utsikt ut over hele byen. På toppen av fjellet er der en forlystelsespark for de minste men også et sted hvor dere kan sitte og få lunsj og nyte utsikten.
For de fotballinteresserte kan det anbefales å besøke FC Barcelonas stadion Camp Nou. Her vil dere få en rundvisning av stadion, garderobene, presselokalet og museet. På kvelden kan det anbefales å se det magiske fontene. Ved Montjuïc er det en snart 100 år gammel fontene, som er koblet sammen med både lys og lyd, og bliver kalt ”magisk” fordi det er så flot å se på.

Dag 4: Etter frokost er det en bus som kjører gruppen til flyplassen, hvor reisen går tilbake til Norge igjen. Heretter fortsetter hjemreisen på egen hånd.

Turen kan utvides med ekstra dager.

Turen kan gjennomføres med den innkvarteringsformen dere ønsker – hotell, ungdomsherberg eller hostel. La oss få høre ønskene deres, så utarbeider vi et konkret turforslag med pristilbud.