Berlin

Ta på korpsreise til Berlin. En by, som har vært igjennom så utrolig mye, men som har kommet ut på den andre siden hver gang med stil.

Av denne grunn er det også mange viktige monumenter i byen, og du vil aldrig kjede deg med alt som skjer her.

Her er det noe å ta seg til for alle, både teater, kunstutstillinger, shopping, sightseeing, parker, plasser og ikke minst kafeer og restauranter.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss for et tilbud
Vi planlegger ut fra dine ønsker

 

Turforslag

Dag 1: De går fly fra en norsk flyplass til flyplassen i Berlin. Ved ankomst vil det være en buss som kjører gruppen til hotellet. Alt avhengig av ankomst tiden, foreslår vi å gå en tur i området og bli kjent med kvarteret. Man kan eventuelt gå en tur på Unter den Linden, en berømt og flot gate, som er blitt brukt mye til militære parader og triumftog. Byen er fyllt med gode restauranter, så det er go mulighet for å finne noe godt å spise.

Dag 2: Etter frokost, kan det arrangeres en sightseeingtur i bus, eller dere kan vælge at se severdigheter på egen hånd. Vi kan foreslå å se noen av Berlins kjennetegn som Brandenburger Tor, som er Berlins mest kjente bygningsverk, Berlins Rådhus, Fjernsynstårnet og Potsdamer Platz, som er en av de mest markante byplasser i verden, med shopping muligheter, teatre, kinoer og restauranter. Det kan være mulighet for å arrangere konsert her.
Senere på dagen, kan det arrangeres besøk på et bryggeri; Berliner-Kindl-Schultheiss-Brauerei.

Dag 3: 3. dagen kan brukes på å besøke det naturhistoriske museum, det jødiske museum, det historiske museum eller Checkpoint Charlie, som er en gammel grenseovergang og her ligger også et lite museum omkring muren. Riksdagen er det tyske parlamentsbyg, som er dækket av en enorm glaskuppel. Her ligger også en koselig restaurant, hvor det er mulig å spise lunsj. Denne dagen kan det også arrangeres konsert.

Dag 4: Etter frokost er det en buss som kjører gruppen til flyplassen, hvor reisen går tilbake til Norge igjen. Heretter fortsetter hjemreisen på egen hånd.

Turen kan utvides med ekstra dager. Turen kan gjennomføres med den innkvarteringsformen dere ønsker – hotell, ungdomsherberg eller hostel. La oss få høre ønskene deres, så utarbeider vi et konkret turforslag med pristilbud.