London

London er hjemmet til 13,5 millioner mennesker fra nesten alle kulturer i verden.

Byen er også hjem for mange store severdigheter som Big Ben, Tower Bridge, Buckingham Palace, Picadelli Circus, London Eye og West Minster Abbey og mye mer.

I London er det mye å ta seg til av både kulturelt og historiemessig, men er også berømt for de mange flotte musikalene som er veldig populære. Shopping og kafeer er også to ord som går igjen i byen, så det skal mye til få å kjede seg her.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss for et tilbud
Vi planlegger ut fra dine ønsker

 

Turforslag

Dag 1: Det flys fra en flyplass i Norge, til en flyplass nær London. Her vil det være en buss som kjører gruppen til hotellet.

Alt etter når gruppen ankommer, kan det settes opp ulike programmer. Vi forslår at dere går en tur på egen hånd, for å lære byen og kvarteret man bor i å kjenne. I London er det enkelt å finne en restaurant som tilbyr akkurat det dere skulle ha lyst på.

Dag 2: På denne dagen kan det arrangeres en sightseeing tur med buss, hvor dere får sett noen av Londons viktigste monumenter. Heretter kan dere ta en tur med London Eye, som gir den mest fantastiske utsikten over byen, eller dere ka ta på et eller fler av byens mange museer, som Natur Historisk Museum, Kunstmuseet, British Museum eller Museum of London. London er også et shopping mekka, så det er god mulighet for å bruke dagen i store varehus og små koselige bokbutikker. Det er mulig at arrangere konsert på en plass i byen.

Dag 3: På den tredje dagen, kan det arrangeres en dagstur til Windsor Castle, som ligger et par timer fra London. Det er et kongelig slott, som ble bygd i det 11. århundre og dekker et areal på 50.000 m2. Byen Windsor er veldig koselig med små shoppinggater og kafeer med uteservering. Her kan det også arrangeres konsert. På kvelden kan det arrangeres en tur med London Show Boat, som er en seiltur på Thames med mat, drikke og god musikk.

Dag 4: Etter frokost er det en buss som kjører gruppen til flyplassen, hvor reisen går tilbake til Norge igjen. Heretter fortsetter hjemreisen på egen hånd.

Turen kan utvides med ekstra dager.
Turen kan gjennomføres med den innkvarteringsformen dere ønsker – hotell, ungdomsherberg eller hostel. La oss få høre ønskene deres, så utarbeider vi et konkret turforslag med pristilbud.