Praha

De hundre tårnenes by med gylne kupler og hundrevis av spir – noen dekket med gull, prektige byggninger, husfasader i rosa, gult, grønt og blått. Spennende restauranter og fordelaktige innkjøp samt et sjarmerende folkeliv omkring markedsplassen.

Gå en tur på Karlsbroen og opplev stemningen i Prahas gamle bydel med eldgammel kultur rundt elven Moldau. Praha er en av Europas vakreste byer – ren og pen med fasader som kunne vært tatt ut av en film.

Arkitekturen er barokk, gotisk og Art Nouveau og gir byens gamle kvartaler sjarme.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss for et tilbud
Vi planlegger ut fra dine ønsker

 

Turforslag

1. dag: Utreise med fly fra Norge. Buss venter klar på flyplassen for å transportere gruppen til hotellet. Vi blir innkvarteret i dobbeltrom på det 3-stjernede Hotel City Inn, som er centralt beliggende i Praha. Resten av dagen er til afslapning og til at blive kjent i Praha. Middag spises på hotellet

2. dag: Vi besøker borgen ”Hradcany” – byens kjennetegn samt Praha Slott og tar senere på sightseeing i den gamle bydel, som er utrolig interessant. På kvelden skal vi spise en spesiel bøhmisk meny ledsaget av musikkunderholdning.

3. dag: Denne dagen er på egenhånd til å utforske den vakre gamle byen. På kvelden blir det en båttur på Moldau-elven hvor vi også spiser middag.

4. dag: Vi besøker et bøhmisk glassverk i Podebrady (50 km fra Praha) Her er det mulighet for å kjøpe det berømte bøhmiske krystal. Heretter til den imponerende borgen Karlstejn, som ligger høyt i et malerisk landskap nær elven Berounka. Keiser Karl d. 4. bygde borgen i det 14. århundrede til oppbevaring av kronjuvelene og rikets skatter, og er nok det mest populære utfluktsmål i omegn av Praha. Middag på hotellet.

5. dag: Avreisedag med god tid til shopping og flere besøk i Prahas fine bydeler, f.eks. det jødiske område ”Josefov”. Sist på ettermiddagen kjøres det med buss til flyplassen hvor det er avreise med fly til Norge.

Turen kan utvides med ekstra dager.

Turen kan gjennomføres med den innkvarteringsformen dere ønsker – hotell, ungdomsherberge eller hostel. La oss få høre ønskene deres, så urarbeider vi et konkret turforslag med pristilbud.