Innkvartering i Blokhus

Alle deltagere i festivalen innkvarteres på Blokhus Feriecenter på vestkystens mest kjente ferieby Blokhus.

Blokhus er et gammelt fiskebrygge, som med tiden er blitt et stort turistmål for hele familien. I byen finner du gamle bindingsverkhus, hyggelige restauranter og mange butikker.

Gå på tur med forrtauscaféer og sommerbutikker. Torvet, som har overdekket scene, er skapt til konserter, og i sommerens løp er det mange arrangementer her.

Rett utenfor hotellet strekker Nordeuropas beste badestrand seg, fra Rødhus i sør til Løkken i nord. Fra hotellet kan dere nyte en fantastisk utsikt over det imponerende havet. Bak sanddynene ligger et praktfullt plantasjelandskap, som er skapt til gåturer.

I det 1000 m2 store subtropiske badeland kan dere boltre dere i bølgene, uansett hva værgudene byr på. Merk suset på den store 40 meter lange vannsklia, ta noen baner i mosjonsbassenget eller slapp av i spa-poolen, saunaen, solariet eller i poolbaren.

Av øvrige fasiliteter på feriesenteret kan nevnes: bordtennis inne og ute, biljard og pool-biljard, dart og spilleautomater, lekerom, bowling, croket, boccia og trampoline ute samt mye annet. Alle leiligheter er velinnredet med fullt utstyrt kjøkken, bad og toalett.

Kun 5 km. fra feriesenteret finner dere Fårup Sommerland, som er kåret til verdens 3. beste familiepark.

På Blokhus Feriecenter finner du også festivalkontoret, som er bemannet døgnet rundt under festivalen.
Mer om Blokhus Feriecenter her

 

 

H0001A13-1 H0001L60-1