Korpstur til Gdansk

Området med de tre byene Gdansk, Sopot og Gdynia utgjør et sammenhengende byområde spekket med kultur, historie, bademuligheter, shopping og 1 mill. innbyggere.

Gdansk er en gammel Hansa–stad med et storslått bysentrum. Her er det også gode muligheter for korpsopptreden.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

   Kontakt oss for et tilbud
   Vi planlegger ut fra dine ønsker

Prisen inkluderer:

  • Flyreise Norge – Gdansk t/r
  • Flyskatter og avgifter
  • Busstransfer fra flyplass til hotellet og retur
  • Buss og guide til rådighet for utflukter 2. og 3. dag
  • 4 overnattinger i dobbeltrom med dusj/toalett på hotell OPO
  • 2 måltider daglig f.o.m middag på utreisedagen t.o.m. frokost på hjemreisedagen

Inngangsbilleter og ytterligere måltider kommer i tillegg.

Turen kan utvides med ekstra dager. Turen kan også gjennomføres med buss fra hjemstedet og overfart Trelleborg – Gdansk t/r.

Programforslag

1. dag: Avreise med fly fra Norge til Gdansk. Buss og guide møter dere ved ankomsten og det kjøres en kort sightseeingtur underveis til hotellet vårt, OPO, for innkvartering. Hotell OPO ligger i badebyen Sopot mellom Gdansk og Gdynia bare 1500 m fra stranden og like langt fra Oliwa Zoo. Hotellet har 34 dobbeltrom med bad/toalett, satelitt TV og telefon. Middag på hotellet.

2. dag: Etter frokost kjører vi en tur langs Østersjøkysten til Gdynia og videre til Gdansk. Underveis ser vi Lenin-verftet i Gdansk hvor Lech Walesa, Solidaritets første formann, Nobelpris – vinner og tidligere president startet opprøret mot de kommunistiske fagforeningene. Vi kjører en tur til Westerplatte som den 1. september 1939 ble angrepet av tyske styrker som innledning til 2. verdenskrig. Vi kjører en byrundtur i Gdansk hvor vi bl.a. kommer forbi sjøfartsmuseet i den karakteristiske havnekranen, Mariakirken og Langegaten med de fargerikt dekorerte husfasader. På denne turen er det flere muligheter for å avtale konserter.

3. dag: Etter frokost skal vi på utflukt til den imponerende korsridderborgen Malbork – Europas største gotiske borg. Borgen inneholder museum med våpen og en enestående samling av kunsthåndverk i rav. Det er mulighet for rundvisning mot en entre på 10 Euro. Etterpå besøk ved Elblag kanal som byggdes med det formål å frakte korn og tømmer. Herfra kjører vi tilbake til hotellet hvoretter resten av dagen er til fri disposisjon.

4. dag: Dagen er avsatt til bading og avkobling. Dagen kan brukes til besøk i Disneyland eller vi setter sammen et program etter deres ønske.

5. dag: Etter frokost er det tid for siste runde med shopping. I løpet av dagen forlater vi hotellet og kjører til flyplassen. Avreise med fly til Norge.