Korpsfestival Bornholm

Spilleopptreden i svært gode rammer!

Bornholm har lang tradisjon som korpsfestival-øy. Bornholmerne og de mange turistene på øya gleder seg hvert år til å lytte til de dyktige skolekorpsene.

“Nordens Mallorca” eller “Solskinnsøya” er blant Bornholms mange kallenavn. Ikke noen plass i Danmark har flere solskinnstimer. Flott natur og små, koselige havnebyer danner svært gode rammer for musikkopplevelser.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

   Kontakt oss for et tilbud  
   Vi planlegger ut fra dine ønsker

Prisen inkluderer:

  • Busstransport østlandsområdet – Bornholm t/r og buss til rådighet under oppholdet
  • Ferge Ystad – Rønne t/r for alle personer og buss
  • 3, 4 eller 5 overnattinger i moderne 4 eller 6 personers feriehus eller hytter
  • Helpensjon fra middag på ankomstdagen til middag på hjemreisedagen
  • Entre til Joboland – Brændesgårdshaven
  • Tilretteleggelse av konserter, oppmarsjer og fellesspilling
  • Poolparty med alkoholfritt diskotek
  • 1 leder fri per 24 betalende deltakere

Tillegg: Leie af sengetøy og håndklær (kan medbringes).

Alternativ reisemåte, f.eks.: Fly til København og videre med tog til Ystad og busstransport under oppholdet eller med buss og DFDS Oslo-København

Vi utarbeider gjerne tilbud etter deres ønsker.

Programforslag

Ankomstdag: Fra Norge går turen over Svinesund, langs vestkysten av Sverige helt ned til Ystad i Sør-Sverige. Herfra går fergen over til Bornholm – 1 time og 20 minutter med hurtigferge. Etter ankomst til øya kjører dere direkte til feriesenteret der dere skal bo.

Velg 3, 4 eller 5 overnattinger. Under oppholdet arrangeres alle de konsertene dere ønsker – fra store felleskonserter til spesialkonserter.

Festivaldag – I en av Danmarks eldste og hyggeligste fornøyelsesparker har barn og voksne før og etter konsertene mulighet til å more seg med vannland, rutsjebane, gokart, dyrepark og mye mer.

Stjernemarsj i Gudhjem – I den flotte særpregede kystbyen Gudhjem marsjeres det gjennom smale gater, hvor akustikken er ganske spesiell og må oppleves.

Hammershus – Vi har også mulighet for å tilby en unik konsertopplevelse på borgruinen Hammershus, som er Nord-Europas største. Rundt omkring på borgen holdes det konserter i de historiske rammene med en fantastisk utsikt over Østersjøen og det nordlige Bornholm.

Poolparty – En av dagene arrangeres et stort poolparty med alkoholfritt diskotek, hvor “dresskoden” er badetøy og avslappet påkledning.
Underveis vil det være underholdning blandt annet med kåring av “Bornholmsmester i Luftgitar”.

Avreisedag
Tidlig avreise med ferge fra Rønne til Ystad. Gjennom Skåne og opp langs vestkysten forbi Varberg og Gøteborg. Underveis stopp for middag innen det fortsettes til hjemstedet.