Korpstur til Riga

Riga har været under tysk, svensk og russisk herredømme.

Arkitektonisk set er Riga enestående for sine mange bygninger i jugendstil, som præger mere end en tredjedel av ejendommene i sentrum og den imponerende domkirke som er den største kirke i Baltikum.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

   Kontakt oss for et tilbud
   Vi planlegger ut fra dine ønsker

Prisen inkluderer:

  • Flyreise Norge – Riga tur/retur
  • Flyskatter og avgifter
  • Busstransfer fra flyplass i Riga til hotel og retur
  • 1/1 dags utflukt med buss og guide
  • 2 x halvdagsture med buss og skandinavisk talende guide i forbindelse med konserter
  • 4 overnattinger i dobbeltrom med bad/toalett på 3-stjernet hotell
  • 2 måltider dagligt begyndende med middag 1. dag til og med frokost 5. dag

Tillegg: Entreer og ytterligere måltider.

Turen kan også gjennemføres med opphold på hotell i badebyen Jurmula.

Programforslag

1. dag: Avreise med fly fra Norge til Riga. Bus holder klar på flyplassen for å kjøre korpset til hotellet i Riga. Innkvartering i dobbeltrom med dusj/toalett. Middag på hotellet.

2. dag: Etter frokost møtes vi med guiden for en gåtur i det gamle Hansastad Riga, som er den største by i Baltikum med 750.000 innbyggere. Heretter en tur til markedshallerne –Europas største markedsplads – et gigantisk markedsområde, som er innrettet i gamle zeppeliner-hangarer fra tiden før 1. Verdenskrig. Middag på hotellet.

3. dag: Denne dagen foreslår vi en konsert på den åpne scene i Vermanes park eller ved Blackheads House i det gamle Riga.

4. dag: Denne dag foreslår vi en heldags utflukt til badebyen Jurmala. Sightseeing med buss og til fots langs Jomas gaten og eventuelt besøk i Jurmala friluftsmuseum, med utstillinger om de lettiske fiskeres liv ved havet. Mulighet for konsert i Jurmala på en plass nær Jomas gaten. Retur til hotellet for middag.

5. dag: Dagen til fri disposisjon, hvor vi gjerne setter sammen et program etter deres ønsker. Det sjekkes ut fra hotellet etter frokost. Bagasjen oppbevares på hotellet. Heretter er det avreise med buss til flyplassen, hvor det er avgang med fly til Norge.