Gruppetur til Amsterdam

Reis til hovedstaden i Nederland, en vakker by som har mye å tilby på deres gruppereise! Amsterdam er kjent for de romantiske kanalene med vakre broer, sjarmerende gamle huse, blomster og tresko.

Amsterdam har alt dere trenger for en vellykket gruppereise. Gå ikke glipp av de utallige museer og koselige kafeer. Amsterdam er både rå og dukkehus-lignende.

Vi hjelper gjerne til og utarbeider et forslag for deres gruppereise.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

 

Kontakt oss for et tilbud
Vi planlegger ut fra dine ønsker

Turforslag

Dag 1: Det er avreise fra flyplassen i Norge, med ankomst til Amsterdams flyplass. Ved ankomst vil det være en buss som kjører gruppen til hotellet. Resten av dagen er til fri disposisjon.

Alt etter ankomsttiden, vil programmet være å gå seg en tur og se seg omkring får å bli kjent med området og litt av byen. Dere kan gå en tur i Vondelpark eller seile en tur på en av kanalerne med en av de mange Canal Bussene.

Dag 2: Etter frokost, vil det være go mulighet for å besøke et av Amsterdams mange berømte museer, som Van Gogh Museet, Anne Franks hus, Riksmuseum, Rembrandt museet eller kanskje ta på Albert Cuyp Marked, som er en av de mest kjente og opptatte utendørs markeder i Europa. Her kan du finne alt fra frisk fisk og grønnsaker til klær og merkelige plastikkting.

Senere på dagen kan dere gå en tur forbi Red Light District, som er litt av en sex-fornøyelsespark. Turister farter til området med et digert smil på leppen. Området er overraskende vakkert med flotte gamle hus og en kanalen som løper ved siden av. Det er mulig å arrangere konsert i byen.

Dag 3: Nederland er blant annet kjent for deres flotte blomster og tulipaner, og et besøk i Nederland må inkludere et besøke på et blomstermarked eller park. Blomsterparken Keukenhof har over 800.000 besøkene hvert år og det bli plantet ca. 7 millioner blomsterløk hvert år. Her kan det kanskje arrangeres konsert i parken.

For de fotball interesserte er det mulig å komme inn og se og få en rundvisning på Amsterdam Arena, med et besøk på Ajax museum. Her kan også lunsjen eller middagen spises på The Soccer World Grand Café.

På kvelden kan det arrangeres et besøk på Heineken Experience, som ligger i en mere enn 130 år gammel bygning, som tidligere var byens hovedbryggeri. Bygningen er blitt totalt renovert og modernisert de siste årene og de kan nå presentere en morsom og lærerik rundvisning på Heineken – Verdens største ølexportør. Rundvisningen foregår på egen hånd og varer ca. 1½ time inkl. smagsprøve

Dag 4: Etter frokost er det en bus som kjører gruppen til flyplassen, hvor reisen går tilbake til Norge igjen. Heretter fortsetter hjemreisen på egen hånd.

Turen kan utvides med ekstra dager.

Turen kan gjennomføres med den innkvarteringsformen dere ønsker – hotell, ungdomsherberg eller hostel.

La oss få høre ønskene deres, så uarbeider vi et konkret turforslag med pristilbud.