Danmarks-Treff

Vi henviser til Nordsø-Festival 2024

Danmarks–Treff henvender seg til alle, som holder af at samles omkring musikken. Her er ingen konkurranser og mulighet å kunne velge den ankomst- og avreisedagen som er optimalt for dem.

Av erfaring vet vi at skolekorpsene helst reiser ut så fort ferien starter. På Danmarks-Treff vil det bli fokus på felles konserter, oppmarsjer og andre aktiviteter hvor man kan delta i den utstrekning de selv ønsker.

Reiser du alene eller med venner og familie, er du også velkommen på Danmarks-Treff. Enten du spiller solo, i en duo, i et større band eller ikke spiller i det hele tatt, er det en flott opplevelse å delta. Her er det god stemning og ikke minst er sosiale sammenkomster et overordnet mål. Området rundt innkvarteringen er som skapt for Buskspilling, der musikken skaper nye kontakter og vennskap. Vi er også glade for å organisere turen for deg til og fra Hirtshals. Under oppholdet er all nødvendig transport inkludert.

Programmet kan tilrettes etter deres ønsker. Ankomst- og avreisedag kan forskyves, akkurat som turen kan utvides med ekstra dager.

Se evt. Nordsø-Festivalen 2023