København med fly

Det er deilig å være norsk i Danmark. Spesielt i hovedstaden København, som har alt hva hjertet kunne tenke seg.

Den flotte byen kan by på både fine museer, shopping på ”Strøget”, masse gode restauranter for eksempel på Nyhavn, Christiania-området, sightseeing med for eksempel Amalienborg og Den Lille Havfruen.

Med de mange direkte flyrutene fra Norge, har det aldri vært enklere og dere kan være i København på en time.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

Fra NOK 4.255,-
Kontakt oss for et tilbud

Turforslag

Dag 1: Gruppen samles og flyr fra en norsk flyplass til Kastrup Lufthavn i København. Her vil det være en buss som venter på å ta gruppen til hotellet hvor det vil være check-in. Alt etter når gruppen ankommer, kan det settes opp ulike programmer. Vi foreslår at dere går en tur på egenhånd for å lære byen og kvarteret man bor i å kjenne. København er en utrolig koselig by å gå tur i, og mange av severdighetene ligger i nærheten av hverandre. Dere kan eventuelt ta inn til byen og spise middag, og heretter eller før, ta en tur på kanalene med en guide-båt.

Dag 2: Etter frokost på hotellet kan det arrangeres en sightseeingtur i buss, hvor dere kommer rundt og ser de viktigste monumenter ovenfra, som for eksempel Amalienborg og Den Lille
Havfruen. Resten av dagen kan være til fri disposisjon, med shopping i de mange butikkene på Strøget eller ta en tur på et av de mange museene, som Tycho Brahe Planetarium, Ny Carlsberg Glypotek, Nationalmuseet eller Thorvaldsens Museum.

Dag 3: På den siste hele dagen, kan dere etter frokost gå en tur og se Christiania, og en eller fler av de mange flotte parkene i København, som for eksempel Frederiksberg Hage og Botanisk
Hage. Tivoli er også en stor del av København, og selvom dere ikke er glade for berg-og-dalbaner, er det et veldig koselig sted å ta en kopp kaffe. På kvelden kan det anbefales å ta en tur i teateret og se en av de mange forestillinger som går.

Dag 4: Etter frokost er det en buss som kjører gruppen til flyplassen, hvor reisen går tilbake til Norge igjen. Heretter fortsettes hjemreisen på egenhånd.

Prisene er fra-priser og er avhengig av reisedatoer, den aktuelle plassituation på transport og innkvartering, samt gruppens størrelse.

 

Severdigheter/aktiviteter i København

København Zoo
Utforsk tigre, kom i nærheten av Afrikas giraffer, fordyb deg i elefanternes verden, flyt med flodhestene, se rovfuglene fly, lek deg inn i kaninenes verden, ta en tur gjennom tropene og regnskogens skattekammer, se på kunst i inngangen, møt dyrepassern, prøv et fuglenebb i Ibishuset og møt dyrene på Zooscenen i Barnezoo.

Læs mere om København Zoo her.

Den Blå Planet
Den Blå Planet er hjem for 450 arter og totalt 20.000 dyr i 53 akvarier og anlegg. Møt alt fra rovdyr som gjedde og sandart fra det kalde vann mot nord til Stillehavets kjempekrabber. Brusende fossefall, piratfisk, fargerike fugler og anakondaer fra Amazonas og hammerhaier med elektriske sanser og mange andre kjemper finner du i Oceanet, hvor dyrene svømmer over og under dig.

Læs mere om Den Blå Planet her.

Tivoli
Eventyrlige opplevelser for alle aldre på alle tider av året. Nyt hagen og alle dens fornøyelser, boder og restauranter.

Læs mere om Tivoli her.

Experimentarium City
Utforsk naturvitenskapen. Finn eksperimenter dere kan lage hjemme og les om de nyeste oppdagelser i naturvitenskapen.

Et besøk på Experimentarium varer gjennomsnitligt 4 timer – men dere er naturligvis velkomne til å bli lengere.

Læs mere om Experimentarium City her.