Nice - den franske riviera

Nice er vel den mest fasjonable badebyen ved Middelhavet beliggende midt i ”Englenes Bukt” på den franske Rivieran.

Med de mange flyrutene fra Norge til Nice er det gode muligheter for å arrangere turer til dette området som også korps greier å betale.

Vi foreslår opphold i Cannes eller en av de andre badebyene ved Rivieran hvor man bor i ferieanlegg med swimmingpool og mange andre fasiliteter. I disse feriebyene langs Rivieran er det gode muligheter for korpsopptreden.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

   Priseksempel juni NOK 7.210,-
   Vi planlegger ut fra dine ønsker

Prisen inkluderer:

  • Flyreise Norge – Nice tur/retur
  • Flyskatter og avgifter
  • Busstransfer fra flyplass til oppholdssted og retur
  • Heldagsutflukt med buss og guide
  • 4 overnattinger i ferieleiligheter eller på hotell
  • 4 x middag
  • 4 x frokost og lunsj i leilighetene

Ytterligere måltider og entreer kommer i tillegg.

Turen kan utvides med ekstra dager.

Programforslag

1. dag: Avreise med fly fra norsk flyplass til Nice. Her står buss klar for transport til vårt oppholdssted i Cannes. Innkvartering i moderne ferieleiligheter eller hotell. Under oppholdet kan frokost og lunsj spises i leilighetene mens middag spises på en restaurant i området.

2. dag: Programmet for de enkelte dagene settes opp etter deres ønsker og vi hjelper gjerne med avtaler om besøk, konserter etc. Dagen kan brukes til å bli kjent i området, evt. med spilling på strand-promenaden.

3. dag: Heldagsutflukt med buss og guide hvor vi bl.a. besøker fyrstedømmet Monaco og ser fyrstepalasset i Monte Carlo. Herfra fortsettes langs Rivieran til Italia hvor vi gjør stopp i San Remo før vi returnerer til utgangspunktet. Mulighet for konsert i en av byene ved Rivieran.

4. dag: Dagen til fri disposisjon eller program etter deres ønsker.

5. dag: I løpet av dagen forlater vi innkvarteringsstedet for kjøring til flyplassen i Nice. Herfra er det avreise med fly tilbake til Norge.