Korpstur til Stockholm

Stockholms beliggenhet på 14 øyer gjør den til en av verdens vakreste hovedsteder.

Praktfulle byggverk avløses av grønne oaser, vann og bruer. Djurgården med Skansen og Gröna Lund er som skapt for konserter. Her finnes også landets ledende museer, bl.a. Wasa museet med praktverket av et skip – Regalskeppet Wasa – som sank på sin jomfrutur i 1628. Opplev Gamla Stan, slottet og domkirken.

Bussen er til rådighet under oppholdet og vi foreslår en tur til idylliske Sigtuna, Sveriges eldste by som ligger 4 mil nord for Stockholm.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

   Kontakt oss for et tilbud  
   Vi planlegger ut fra dine ønsker

Prisen inkluderer:

  • Busstransport fra avreise til tilbakekomst hjemstedet
  • Buss til rådiget for utflukter under oppholdet
  • Guide-assistanse under sightseeing samt i forbindelse med konserter
  • 4 overnattinger på Zinkensdamm i 4–sengs rom (Annen kategori mot tillegg)
  • 2 måltider daglig f.o.m. lunsj i Sverige på utreisen, t.o.m. lunsj i Sverige på hjemreisen
  • 1 leder fri per 20 betalende deltakere

Turen er basert på min. 40 betalende per buss. Inngangsbilletter samt ytterligere måltider kommer i tillegg.

Programforslag

1. dag: På morgenen avreise med buss fra hjemstedet gjennom Sverige til Stockholm. Vi stanser for lunsj underveis. Innkvartering i 4–sengs rom på ungdomsherberget Zinkensdamm som ligger i en grønn oase ved Södermalms største park, Tanto–lunden. Middag og innkvartering.

2. dag: Etter frokost foreslår vi en tur med buss og guide hvor man får et godt inntrykk av Stockholms severdigheter. Vi ser bl.a. Gamla Stan, kongeslottet og slutter turen på Djurgården i friluftmuseet Skansen. Retur til Zinkensdamm for middag og overnatting.

3. dag: Frokost på Zinkensdamm. Vi foreslår en dagstur til idylliske Sigtuna med sine gamle, malte hus og hager. Herfra til Uppsala som er mest kjent for universitetet – Nordens eldste. Domkirken og slottet er også verdt et besøk. Retur til Zinkensdam for middag og overnatting.

4. dag: På formiddagen foreslår vi et besøk på Wasa – museet. Deretter konsert på Skansen og evt. i Gröna Lund hvor ettermiddagen og kvelden tilbringes.

5. dag: Etter frokost forlater vi Stockholm. Lunsjstopp underveis hvoretter vi fortsetter til hjemstedet.