Frederikshavn - The Reef

Dere har base på det flotte hotellet The Reef i Frederikshavn. Hotellet er Karibien i Danmark med eksotisk kolonistil over hele hotellet. Her finner dere fortryllende opplevelser overalt i det 1500 kvm store tropiske badeland, med palmer, klipper og bølgeskvulp i det karibiske badeparadis.

Byen Frederikshavn er en handelsby med sjel. Byen besøkes hvert år av ca. 5 millioner turister. Dere vil ha kort vei til den to kilometer lange gågaten, og 1,5 kilometer unna sentrum kan dere nyte Palmestranden. På Palmestranden vil dere oppleve susen av havbris i de 60 palmene fra juni til september. Kun en kort kjøretur unna Frederikshavn finner dere Danmarks nordligste by, Skagen. Turistbyen er godt kjent for sine hvite sandstrender, unike natur og det sjarmerende sentrum. Attraksjonene er mange, men vi kan anbefale en tur med Sandormen eller en utflukt til Den Tilsandede Kirke.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

   Fra NOK 3.950,-
   Kontakt oss for et tilbud

Prisen inkluderer:

    • Båtreise med Stena Line Oslo – Frederikshavn tur/retur
    • Overnatting i innvendig 2-sengs lugar Oslo – Frederikshavn
    • 3 overnattinger på The Reef i dobbeltrom med bad og toalett
    • 2 måltider daglig fra middag 1. dag til lunsjbuffet på hjemreisen
    • Utflukt med buss til Skagen

Prisene er fra-priser og er avhengig av reisedatoer, den aktuelle plassituation på transport og innkvartering, samt gruppens størrelse.

Programforslag

1. dag: Avreise fra hjemstedet på egenhånd til Oslo for overfart med Stena Line til Danmark. Middag spises ombord på båten.

2. dag: Innkvarteringen skjer på The Reef i Frederikshavn. Dere har adgang til badeland hver dag. Vi foreslår en dagsutflukt til Skagen. Dagen kan brukes til å være med Sandormen ut på Grenen, shopping i sentrum eller en tur til Den Tilsandede Kirke.

3. dag: Dagen kan benyttes i Frederikshavn, med shopping i gågaten eller en tur til Palmestranden.

4. dag: Dagen er til fri disposisjon i Frederikshavn eller i badeland på hotellet.

5. dag: Dere sjekker ut av hotellet før dere tar fergen tilbake til Oslo. Dere spiser lunsj ombord.