Gruppereise til Krakow

Krakow er Polens tredje største by med 740.000 innbyggere og er også en av de få byene i Polen, som nesten fikk være i fred under 2. verdenskrig, noe turister fra hele verden er glade for i dag.

Krakow er en spennende by for en gruppereise. Byen er fyllt med flotte gamle bygninger som slottet, universitetet og den jødiske bydelen hvor Spielberg opptok Schindlers Liste. Den store markedsplassen danner naturlige omgivelser for å finne en koselig kafee for å ta en kopp kaffe og slappe av.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

Fra NOK 2.725,-
Kontakt oss for et tilbud

Prisen inkluderer:

    • Flyreise (med skatter og avgifter)
    • 2 kolli innsjekket bagasje og håndbagasje
    • Buss til transfer fra flyplass til innkvartering og retur ved avreise
    • 3 overnattinger i dobbeltrom på hotell med bad og toalett
    • 3 x frokost

Prisene er fra-priser og er avhengig av reisedatoer, den aktuelle plassituation på transport og innkvartering, samt gruppens størrelse.

Programforslag

Dag 1: Det flys til Krakow fra en norsk flyplass. Ved ankomst vil det være en buss som kjører gruppen til hotellet.

Hotel Kazimierz ligger i den historiske bydelen Kazimierz og i nærheten av Wavel. Det er kort avstand til Krakows bysentrum og Wavel slottet.

Alt avhengig av ankomstidspunktet, vil det være en mulighet for å gå en tur i området og bli kjent med kvarteret. Det anbefales å gå en tur igjennom den jødiske bydel, som ligger litt sør for Wawel slottet. Her er det masse smale gater, koselige kafeer, restauranter, små butikker og spennende gallerier.

Dag 2: Det vil være mulighet for å arrangere en guidet by-sightseeingtur på 1 1/2 time. Deretter kan dere besøke slottet Wawel og eventuelt domkirken, hvor det kan arrangeres guider i begge monumenter. Ved lunsjtid kan dere gå en tur inn til byen og finne et sted å spise på Markedsplassen. Når dere allerede er på Markedsplassen, kan dere avlegge Mariakirken et besøk, hvor alteret stammer fra middelalderen.

Dag 3: I Krakow-området er det også ting utenfor byen som kan være interessant å se. Det kan for eksempel arrangeres tur til Auschwitz, somer konsentrasjonsleiren som varansvarlig for utryddelsen av over to millioner mennesker. Dette er en tøff opplevelse, men gir uten tvil stoff til
ettertanke.

Noe helt annet er Saltgruvene i Wieliczka, hvor det finnes over 300 km gruveganger. Her blir dere sammen med en guide ført 140 meter ned (50 etasjer).

Zakopane er en by beliggende i Tatra-fjellet og kalles Polens vinterhovedstad. Byen blir besøkt av turister året rundt.

Dag 4: Etter frokost er det en buss som kjører gruppen til flyplassen, hvor reisen går tilbake til Norge igjen. Heretter fortsettes hjemreisen på egenhånd.