Klassetur til London

Ta på en 5-dagers skoletur til London 

Verdensbyen som har allt å by på. Museer, teaterliv, forretningsstrøk med Oxford Street i spissen lokker med fordelaktive tilbud i mengder. Alle verdens nasjonaliteter er samlet her og setter sit spesielle preg på Londons sjarmerende storbyliv.

På sightseeingturen med buss opplever man mange av de verdensberømte severdighetene – bl.a. Picadilly Circus, St. Pauls Cathedral, Tower Bridge, The London Eye, Houses of Parliament med Big Ben, Westminster Abbey, Buckingham Palace, Hyde Park – og ikke å forglemme «The Streets of London», hvor gatelivet er en severdighet i seg selv.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

Klassetur til London

Pris på forespørgsel!

Prisen inkluderer:

  • Flytransport Norge – London tur/retur
  • Flyskatter og avgifter
  • Busstransport fra flyplass til hotellet og retur
  • Sightseeingtur med buss og guide
  • 4 overnattinger på valgt innkvarteringssted i London med continental breakfast

Program 

Dag 1: Avreise med fly fra Norge til London. Buss venter for å kjøre oss til et av våre ungdomshoteller sentralt beliggende i London. Undervies tar vi en 2-timers sightseeing med bussen. Vi tilbyder hoteller i flere kategorier, bl.a. hoteller med flersengsrom til ungdommer og enkelt- og doppeltrom til lærere. Hotellerne ligger ved Kensington Gardens, Hyde Park og med en megde pub’er og restauranter i nærheten.

Dag 2-5: Vi foreslår sightseeingtur med buss og norsktalende guide i det sentrale London. Eller man kan med stor fordel kjøpe Travel Cards Zone 1-2 eller Zone 1-6 for 1 eller 7 dager. Sidstnævnte er å foretrekke da buss og underground derved kan benyttes som transport fra sted til sted samt utflukter. Guide er ikke innbefattet her.

På 5. dagen vil der være busstransport fra hotell til flyplass. Hjemreise med fly til Norge.

Der vil også være mulighet for å foreta reisen med buss, hvor man tar ferge fra Calais til Dover!