Gruppereise til Barcelona

Barcelona har alt hva du kan tenke deg. Her er det liv og stillhet i form av Las Ramblas som er den store shoppinggaten. Den er full av kunstnere, små og store butikker, samt parker, plasser og kirker der stillheten hersker.

Besøk La Sagrada Familia, Gaudis største verk eller de litt mer moderne bygningene som for eksempel FC Barcelonas stadio Camp Nou. Byen har også mange koselige kafeer og flotte museer.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

Fra NOK 2.295,-
Kontakt oss for et tilbud

Prisen inkluderer:

    • Flyreise (med skatter og avgifter)
    • 2 kolli innsjekket bagasje og håndbagasje
    • Busstransfer fra flyplassen til hotellet og retur til flyplassen
    • 3 overnattinger på hotell i dobbeltrom med bad og toalett
    • 3 x frokost

Prisene er fra-priser og er avhengig av reisedatoer, den aktuelle plassituation på transport og innkvartering, samt gruppens størrelse.

Turforslag

Dag 1: Det reises med fly fra en norsk flyplass til flyplassen i Barcelona. Ved ankomst vil det være en buss som kjører gruppen til hotellet. Alt avhengig av ankomsttiden, vil vi foreslå å gå en tur i området og bli kjent med kvarteret. Dere kan også enkelt gå en tur til Las Ramblas som er en 1,2 kilometer lang shoppinggate. Her finner dere store varehus, små spesialbutikker og mange restauranter og kafeer, hvor dere kan spise middag.

Dag 2: Etter frokost kan dere ta en tur til La Sagrada Familia som er Spania og Gaudis mest kjente verk. Det er en romersk-katolsk kirke hvor byggeprosessen begynte sist på 1800-tallet og ikke vil være ferdig før 2026. Det er mange guideservices som arrangerer turer i kirken sammen med andre historiske områder eller bygninger. Gaudi har for eksempel bygget Casa Milà, Casa Batllò og parken Güell, som helt sikkert er et must-see med hans spesielle byggestil med farger og dynamikk. Resten av dagen kan brukes på egenhånd med shopping eller besøk på et av de mange museene, for eksempel Picasso museet eller det Nasjonale Kunstmuseum.

Dag 3: På den tredje dagen kan dere ta en tur med trikk opp Tibidabo-fjellet, hvor det er en fantastisk utsikt over hele byen. På toppen av fjellet er det en fornøyelsespark for de minste, men også et sted hvor dere kan spise lunsj og nyte utsikten. For de fotballinteresserte kan det anbefales å besøke FC Barcelonas stadio Camp Nou. Her kan dere få en rundvisning på stadion, garderobene, presselokalet og museet. På kvelden kan det anbefales å se den magiske fontenen. Ved Montjuïc er det en snart 100 år gammel fontene, som er koblet sammen med både lyd og lys. Den blir ikke uten grunn kalt magisk, da den er så flott å se på.

Dag 4: Etter frokost er det en buss som kjører gruppen til flyplassen, hvor reisen går tilbake til Norge igjen. Heretter fortsettes hjemreisen på egenhånd.

Turen kan utvides med ekstra dager.

Turen kan gjennomføres med den innkvarteringsformen dere ønsker – hotell, ungdomsherberg eller hostel. La oss få høre ønskene deres, så utarbeider vi et konkret turforslag med pristilbud.