Gardasjøn

Korpstur i en avslappet atmosfære ved Gardasjøn i det solrike Italia. Dere velger selv avreisedato samt turens varighet, noe som gir gode muligheter for å få flyreisen til en rimelig pris.

Velg mellom opphold i mobil homes på 4 stjerners campingplass, hotell eller ferieleligheter. Under oppholdet arangeres aktiviteter som oppmarsj og konserter. Konserter arrangeres også i flere byer i området. Dessuten er det under oppholdet inkludert en dag i Gardaland, heldagsutflukt til Venezia samt sightseeingtur langs Gardasjøen med besøk i Verona.

Vi arrangerer de utfluktene og konsertene som dere måtte ønske. Ta gjerne noen ekstra dager til avkobling og nyt fellesskapet ved swimmingpoolen og de mange aktivitetene som er til rådighet. Ankomst- og avreisedag er fleksibel, noe som igjen gir bedre mulighet for rimelige flyreiser.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

   Kontakt oss for et tilbud
   Vi planlegger ut fra dine ønsker

Prisen inkluderer:

  • Flyreise Norge – Milano eller Bergamo t/r
  • Transport fra flyplass til hotell og retur
  • 1 dags entre til Gardaland
  • Transport til Gardaland og retur
  • Heldagsutflukt med buss og guide til Venezia
  • Heldagsutflukt med buss langs Gardasjøen
  • Tur med Vaporetto i Venezia
  • 5 overnattinger på hotell, ferielelighet eller mobilhome på campingplass
  • Halvpensjon fra kveldsmat 1. dag til frokost 6. dag på hotellet

Inngangbilletter, ytterligere måltider samt evt. busstransport utover det i programmet nevnte kommer i tillegg.

Programforslag

1. dag: Utreise. Avgang med fly fra Norge til Milano eller Bergamo. Buss venter på flyplassen for å transportere gruppen til oppholdsstedet som ligger ved Gardasjøens sørlige del. Innkvartering. Resten av dagen fri til å gjøre seg kjent i området eller koble av. Ved opphold i mobil homes eller ferieleiligheter spises middagene på restaurant mens øvrige måltider spises på bostedet. Ved opphold på hotell kan man velge mellom helpensjon, (middag, frokost og lunsj) eller halvpensjon, (middag og frokost). Programmet for de enkelte dagene skreddersyr vi etter deres ønsker. Vi påtar oss likeledes å arrangere de konserter/spillinger dere måtte ønske og koordinerer det med utflukter etc.

2. dag: Gardaland. Etter frokost kjøres til Gardaland hvor vi tilbringer dagen. Entreen er inkludert i turprisen og gir fri avbenyttelse av alle attraksjoner. Her er det også mulighet for avtale om spilling.

3. dag: Denne dagen er avsatt til sightseeing med guide på en busstur langs Gardasjøen, evt. med besøk i Verona. Det er også mulighet for å legge inn en båttur på Gardasjøen i dagens program.

4. dag: Venezia: Heldagsutflukt til den enestående byen Venezia – ”gondolenes by” – besøkt av tusenvis av turister og flere ganger dømd til undergang, men fremdeles like fascinerende. Vi kjører med Vaporetto`n på Canale Grande, ser Dogepalasset, Sukkenes bru, den imponerende Marcusplassen med Marcuskirken m.m.

5. dag: Avkobling eller program etter deres ønsker.

6. dag: Hjemreise. Etter frokost avreise fra hotellet med buss til flyplassen for retur med fly til Norge. Turen kan utvides med ekstra dager.