Korpstur til Duinrell

Gjennom de senere årene har det blitt økende etterspørsel etter ferieparker i forbindelse med de korpsturene vi arrangerer.

Duinrell er en av de beste. Her er aktiviteter og fasiliteter som gjør det mulig for korpsmedlemmene å ha det gøy sammen. Man bor i moderne 6–personers feriehus bare 30 minutters kjøretur fra Amsterdam.

Under oppholdet er det fri adgang til den store fornøyelsesparken (sommerland) hvor man også kan ha moro sammen når man kommer tilbake fra dagens utflukt. I tillegg er det hver dag to timers fri entre til TIKI Poolen. Hollands største tropiske vannland.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

   Kontakt oss for et tilbud  
   Vi planlegger ut fra dine ønsker

Prisen inkluderer:

  • Buss fra avreisestedet og retur
  • Overfart med valgt fergerute
  • Buss til rådighet for utflukter under oppholdet. Unntak er ankomst og avreisedag av hensyn til sjåførenes hviletider
  • Norsktalende guide i 2 dager
  • Havnerundfart i Amsterdam
  • 4 overnattinger i Duinrell i bungaloiws
  • Elforbruk, sengetøy og sluttrengjøring
  • 2 overnattinger på ungdomsherberge i Hamburg
  • Middag og frokost begynnende med middag 1. dag til og med middag 7. dag samt selvsmurt lunsj under oppholdet i Duinrell
  • 1 leder fri per 20 betalende delttakere

Tillegg: Ytterligere entrèer og måltider, evt. leie av håndklær.

Turen er basert på min. 40 personer per buss. Turen kan også gjennomføres med fly. Vi utarbeider gjerne tilbud likesom vi gjerne utarbeider turforslag tilpasset deres ønsker.

Programforslag

1. dag: Avreise med buss fra hjemstedet til fergehavn for overfart til Danmark. Etter ankomst fortsetter turen gjennom Jylland hvor det blir stopp for middag. Etter middagen fortsettes til Tyskland for overnatting på ungdomsherberge i Hamburg.

2. dag: Det spises frokost og smøres lunsjpakke på ungdomsherberget. På ettermiddagen ankomst til Duinrell Ferie- og attraksjonspark hvor innkvartering skjer i 6–personers moderne ferieleiligheter. Under oppholdet spises middag på restauranten i Duinrell mens frokost og lunsj spises i leilighetene. Det er fri adgang til attraksjonsparken under oppholdet og hver dag mellom 10.00 og 14.00 2 timers fri adgang til Tiki Pool. På ankomstdagen er det 2 timers fri adgang etter kl. 14.00.

3. dag: Etter frokost kjøres til Amsterdam (ca. 50 km) hvor vi møter vår guide. Det kjøres en sightseeingtur i Amsterdam og etterpå er det kanalrundfart med båt. Til lunsj besøker vi Pannekakehuset hvor det er mulighet for spilling. Retur til middag i Duinrell.

4. dag: Denne dagen besøker vi attraksjonsparken hvor det er gratis entre. Bussen er også til rådighet for utflukt denne dagen.

5. dag: Etter frokost kjøres til De Zaanse Schans, et frilandsmuseum nær Amsterdam hvor vi kan avtale konsert. Etter konserten kan man gå rundt på egen hånd eller sammen med guiden til oste- og treskogården. Det kan reserveres besøk i en av møllene. Middag i Duinrell.

6. dag: Sammen med frokost smøres det lunsjpakke. Det sjekkes ut av leilighetene og man kjører til Hamburg med to pauser underveis. Det spises middag på ungdomsherberget.

7. dag: Det spises frokost og smøres lunsjpakke på ungdomsherberget. Turen fortsetter med bussen gjennom Schleswig – Holstein og Jylland til fergen for hjemreise til Norge. Ved ankomst kjører bussen oss til hjemstedet.