Korpstur til Praha

”De hundre tårnenes by” med gylne kupler og hundrevis av spir – noen dekket med gull. Prektige byggninger, husfasader i rosa, gult, grønt og blått. Spennende restauranter og fordelaktige innkjøp, samt et sjarmerende folkeliv omkring markedsplassen.

Gå en tur på Karlsbroen og opplev stemningen i Prahas gamle bydel med eldgammel kultur rundt elven Moldau. Praha er en av Europas vakreste byer – ren og pen med fasader som kunne vært tatt ut av en film. Arkitekturen er barokk, gotisk og Art Nouveau og det gir byens gamle kvarterer sjarme.

Her er det mange muligheter for korpset å holde konserter.

Kontakt oss og få et uforpligtende tilbud!

   Priseksempel august NOK 6.910,-
   Kontakt oss for et tilbud

Prisen inkluderer:

  • Flyreise (med skatter og avgifter)
  • 2 kolli innsjekket bagasje og håndbagasje
  • Buss til transfer fra flyplass til innkvartering og retur ved avreise
  • 4 overnattinger i flersengsrom
  • 2 måltider daglig fra middag 1. dag til frokost 5. dag
  • Halvdags byrundtur til fods med skandinavisk guide

Prisene er fra-priser og er avhengig av den aktuelle plassituation på fly og innkvartering, samt gruppens størrelse.

Programforslag

1. dag: Avreise med fly fra Norge. Bussen står klar for å kjøre dere til innkvarteringsstedet. Resten av dagen kan dere bruke til å bli kjent i området før dere spiser middag på restaurant ved hotellet.
City Centre Aureli Hotel ligger i hjertet av byen, kun fem minutter fra hovedgaten i Praha, Wensceslas kvarteret, gamlebyen og den magiske elven Vltava med sine flotte broer.
Dere vil ha historiske monumenter, kjøpesentre og restauranter i kort avstand fra hotellet. Rommene er smakfullt innredet og med romslige bad.
Dere kan oppleve gamlebyen og den nyere bydelen, de trange gatene, se Karlsbroen eller ta “The Royal Route” til det majestetiske Praha-slottet. For mat og shopping er Wenceslas kvarteret ideelt, med mat fra både det autentiske og det mer globale kjøkken.

2. dag: Denne dagen er avsatt til byrundtur i Praha. Etter frokost gjennomføres en halvdags byrundtur til fots med skandinavisk guide. Ettermiddagen kan brukes til avkobling eller en tur i byen på egenhånd.

3. dag: Vi foreslår en såkalt ”castle tour” som er en annerledes byrundtur hvor dere ser nærmere på alle Prahas gamle og fine slott.

4. dag: Dagen er til fri disposisjon. Det kan arrangeres utflukter etter deres ønske. For eksempel kan vi foreslå en båttur på elva Vlata eller kanskje et besøk på Prahas planetarium. Det finnes en mengde konsertmuligheter.

5. dag: Etter frokost sjekker dere ut fra hotellet. Bussen står klar og vil kjøre dere til flyplassen, hvor det flys hjem til Norge.