København med DFDS

København, gågatenes by, butikker og cafeer, et kongelig teater, Tivoli og Dronningens slott midt i alt sammen. Båtreisen med de flotte fartøyene til DFDS fra hovedstad til hovedstad er en opplevelse i seg selv.

Oppdag Kongens Nytorv, ‘’Strøget’’ og Rådhusplassen. København har utrolig mye å by på, langt mer enn vi kan nevne her.

Læs mere om Københavns severdigheter nederst på siden.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

   Fra NOK 3.585,-
   Kontakt oss for et tilbud

Prisen inkluderer:

  • Båtreise med DFDS Oslo – København tur/retur
  • 2 x overnattinger i 2-sengs innvendig lugar
  • Busstransfer fra havnen til innkvarteringsstedet og retur til havnen
  • 2 timers sightseeing med guide i forbindelse med transfer
  • 1 overnatting i dobbeltrom med bad og toalett
  • Frokost og middag på utreise og hjemreise
  • 1 x frokost i København

Prisene er fra-priser og er avhengig av reisedatoer, den aktuelle plassituation på transport og innkvartering, samt gruppens størrelse.

Programforslag

1. dag: Avreise fra Oslo kl. 16.30 med DFDS i økonomilugarer.

2. og 3. dag: Dere har nå to hele dager til disposisjon. Besøk Københavns Zoo, opplev Tivoli og ta en tur på ‘’Strøget’’, handlegaten med store varehus og mange spesialforretninger.

På den tredje dagen er det avreise kl. 16.30 med DFDS fra København.

4. dag: Ankomst Oslo kl. 09.45.

Severdigheter i København

København Zoo: Legg et besøk til en av europas eldste zoologiske hager. I København Zoo vil du finne dyr fra alle verdens hjørner. Alt fra elefanter, flodhester og løver til pingviner og isbjørner.

Den Blå Planet: Den Blå Planet er hjemmet til 450 arter og totalt 20.000 dyr i 53 akvarier og anlegg. Møt alt fra rovdyr som gjedde og sandart fra det kalde vann mot nord til Stillehavets kjempekrabber. Brusende fossefall, piratfisk, fargerike fugler og anakondaer fra Amazonas og hammerhaier med elektriske sanser og mange andre kjemper finner du i Oceanet, hvor dyrene svømmer over og under deg.

Tivoli: Eventyrlige opplevelser for alle aldre på alle tider av året. Nyt hagen og alle dens fornøyelser, boder og restauranter.

Bakken: Verdens eldste fornøyelsespark ligger ved Klampenborg, kun 10 km nord for København. Som gruppe kan det sammensettes en pakke hvor det vil være mat og drikke samt Cirkusrevy.

Naturhistorisk Museum: Statens Naturhistoriske Museum for naturhistorien i Danmark består av Zoologisk Museum, Geologisk Museum og Botanisk Have. De forskjellige samlingene omfatter ca. 14 millioner gjenstander innsamlet gjennom 400 år. Samlingene består blant annet av skinn, skjeletter, dyr i sprit, insekter på nål, planter i herbarieark, fossiler, mineraler og meteoritter. I tillegg kommer de levende samlingene i Botanisk Have, som omfatter ca. 12.000 forskjellige plantearter som orkide, kaktus, kjøttetende planter og eksotiske trearter.

Carlsberg Besøgscenter: Et besøk på Visit Carlsberg er et besøk på det stedet hvor J.C. Jacobsen grunnla sitt bryggeri i 1847. På den selvguidede turen kommer du igjennom det historiske bryggeriet og blir presentert for den fascinerende fortellingen om hvordan Carlsberg forvandlet seg fra lokalt københavnerbryggeri til et globalt power-brand. Alle sanser kommer i spill når du dufter ølets ingredienser, utforsker enestående arkitektur, smaker den verdensberømte ølen og utforsker alt som gjemmer seg bak Carlsberg-navnet.