Gruppereise til London

London er hjemmet til 13,5 millioner mennesker fra nesten alle kulturer i verden.

Byen er også hjem for mange av de store severdighetene som Big Ben, Tower Bridge, Buckingham Palace, Piccadilly Circus, London Eye og Westminster Abbey og mye mer.

I London er det mye å ta seg til både kulturelt og historiemessig, men byen er også kjent for de mange flotte musikalene. Shopping og kafeer er også to ord som går igjen i byen, så det skal mye til for å kjede seg her.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

Fra NOK 3.595,-
Kontakt oss for et tilbud

Prisen inkluderer:

    • Flyreise (med skatter og avgifter)
    • 2 kolli innsjekket bagasje og håndbagasje
    • Buss til transfer fra flyplass til innkvartering og retur ved avreise
    • 3 overnattinger i dobbeltrom med bad og toalett
    • 3 x frokost

Prisene er fra-priser og er avhengig av reisedatoer, den aktuelle plassituation på transport og innkvartering, samt gruppens størrelse.

Programforslag

Dag 1: Det flys fra en flyplass i Norge, til en flyplass nær London. Her vil det være en buss som kjører gruppen til hotellet.

Alt etter når gruppen ankommer, kan det settes opp ulike programmer. Vi foreslår at dere går en tur på egenhånd, for å lære byen og kvarteret man bor i å kjenne. I London er det enkelt å finne en restaurant som tilbyr akkurat det dere skulle ha lyst på.

Dag 2: På denne dagen kan det arrangeres en sightseeingtur med buss, hvor dere får sett noen av Londons viktigste monumenter. Heretter kan dere ta en tur med London Eye, som gir den mest
fantastiske utsikten over byen, eller dere kan gå på et eller flere av byens mange museer, som Natur Historisk Museum, Kunstmuseet, British Museum eller Museum of London. London er også et shopping mekka, så det er god mulighet for å bruke dagen i store varehus og små koselige butikker.

Dag 3: På den tredje dagen, kan det arrangeres en dagstur til Windsor Castle, som ligger et par timer fra London. Det er et kongelig slott, som ble bygget i det 11. århundre og dekker et areal på 50.000 m2. Byen Windsor er veldig koselig med små shoppinggater og kafeer med uteservering. På kvelden kan det arrangeres en tur med London Show Boat, som er en seiltur på Themsen med mat, drikke og god musikk.

Dag 4:Etter frokost er det en buss som kjører gruppen til flyplassen, hvor reisen går tilbake til Norge igjen. Heretter fortsettes hjemreisen på egenhånd.