Rhinen Rüdesheim

Opplev den sjarmerende byen Rüdesheim ved Rhinen som kun ligger 50 km fra flyplassen Frankfurt/Hahn hvor man kan fly til direkte fra Norge.

Opplev den vakre naturen med de imponerende vinåkrene, og besøk den verdensberømte Drosselgasse med de mange vinkroer.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss for et tilbud
Vi planlegger ut fra dine ønsker

Programforslag

1. dag: Utreise fra Norge med fly til Frankfurt/Hahn. Buss venter ved flyplassen for å transportere gruppen til hotell eller ungdomsherberg i Rüdesheim området. Resten av dagen er til afslapning og til å blive kjent i Rüdesheim og en gåtur på Rhin-promenaden. Middag på hotellet.

2. dag: Panoramatur med lokal guide. Buss møter opp ved hotellet og vi kjører en flot tur langs med Rhinen gjennom Hunsrück langs elven Mosel til Koblenz. Opphold i Deutsches Eck hvor Rhinen og Mosel løper sammen. Undervejs besøker vi en vinbonde og smaker den lokale vinen.

3. dag: Musikkmuseet og Niederwalddenkmal. I Rüdesheim besøkes musikkmuseet som har en stor samling av musikkinstrumenter. Heretter foreslår vi en tur med svevebane opp over vinåkerne og opp til det imponerende Niederwalddenkmal med Germania til minne om samlingen av det tyske keiserrike i 1871. Herfra er det en fantastisk utsikt over Rhindalen.

4. dag: Seiltur på Rhinen. Flot seiltur på den vakre strekningen av Rhinen fra Rüdesheim forbi Bacharach til St. Goarshausen. Nyt utsikten til vinåker, gamle middelalderborger og den berømte Loreleyklippe. Vi fortsætter med bussen opp til Loreley til den flotte utsikt og får en fin promenadetur på hjemturen til Rüdesheim.

5. dag: Om ettermiddagen er det avreise med buss til flyplassen. Avgang fra Frankfurt/Hahn med fly til Norge.

Turen kan utvides med ekstra dager.

Turen kan gjennomføres med den innkvarteringsformen dere ønsker – hotell, ungdomsherberg eller hostel.

La oss få høre ønskene deres, så utarbeider vi et konkret turforslag med pristilbud.