Korpstur til København

Dronningens by – hovedstaden som både liten og stor kan forelske seg i.

Innseilingen til København kan neppe måle seg med innseilingen gjennom Oslo-fjorden, men likevel er den fin og annerledes.

Fra dekket på DFDS store båter har man en flott utsikt over København og rett før ankomst passeres Amalienborg, dronningens slott med fire like paleer. På kaien står bussen klar for en byrundtur gjennom den ”gamle” hovedstaden, hvor vi bl.a. ser Den lille Havfrue, Amalienborg, Nyhavn, Børsen med det særpregede dragespiret, Christianshavn som er en kanalby oppført etter nederlandsk modell, fristaden Christiania og mye mer.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

   Fra NOK 4.595,-
   Kontakt oss for et tilbud  

Prisen inkluderer:

  • Båtreise Oslo – København t/r med DFDS
  • Middagsbuffet og frokostbuffet ombord på ut- og hjemreise
  • Overnatting ombord ved 4 personer i 4-køjes indvendig lugar på nedre dæk
  • 2 overnattinger i flersengsværelse på hostel
  • Sengelinned og håndklæde
  • 2 x frokost på innkvarteringsstedet
  • Buss til transfer tur/retur DFDS terminal i København, samt halv dags sightseeing
  • Guide til 2 timers sightseeing i København

Turen er basert på 40 betalende deltakere.

Inngansbilletter og ytterligere måltider og drikke kommer i tillegg.

OBS! Vi arrangerer gjerne korpsopptreden f. eks. på Bakken, Rådhusplassen eller andre steder i forbindelse med turens endelige utforming.

Ønsker dere å bo på hotell? Be om tilbud. Turen kan også gjennomføres med buss fra hjemstedet eller med fly. Vi kommer gjerne med tilbud og forslag tilpasset ønskene deres.

Programforslag

1. dag: Avreise med DFDS kl. 16:30 fra Oslo. Middagsbuffet ombord og overnatting i 4-køjes lugar på nedre dæk.

2. dag: Frokostbuffet ombord inden ankomst til København kl. 09:45. I avhentes av en bus ved DFDS terminalen. Vi foreslår 2 timers sightseeing med buss og evt. guide. På sightseeingturen kommer dere forbi Nationalmuseet, Holmens kirke, Christiansborg og den kongelige residens Amalienborg.

Turen avsluttes ved innkvarteringsstedet, hvor bagasjen kan oppbevares (evt. mot tillegg) inntil værelserne er klar. Resten av dagen er til fri disposisjon til shopping og/eller sightseeing.

3. dag: Frokost spises på innkvarteringsstedet. Herefter er dagen til fri disposisjon. Mulighetene er mange. F. eks. en tur til Bonbon-land ved Næstved med bl.a. Danmarks største ”Wild River Rafting” og 60 andre morsomme aktiviteter. Dersom korpset foretrekker slott, vakker natur og bading i det fri er dette selvsagt også mulig. Vi foreslår at kvelden tilbringes i Tivoli eller på Bakken, Københavns to store attraksjoner.

4. dag: Etter frokost sjekkes ut. Bagasjen kan oppbevares på innkvarertingsstedet (evt. mot tillegg). Resten av dagen til fri disposisjon. Severdigheter som Tycho Brahe Planetarium, Experimentarium, Guinness eller Ripleys ”Believe it or not” er definitivt verdt et besøk.

Senest kl. 14:30 avhentning med buss fra innkvarteringsstedet for kjøring til DFDS terminalen. Avreise med DFDS kl. 16:30. Middagsbuffet ombord og overnatting i 4-køjes indvendig lugar på nedre dæk.

5. dag: Frokostbuffet ombord inden ankomst Oslo kl. 09:45.

 

Opplevelsesforslag

Experimentarium – et interaktivt natur- og teknikkmuseum som er til stor glede for unge forskere og nysgjerrige voksne. Museet ligger ved Tuborg Havn i Hellerup.

Tycho Brahe Planetarium – her får man en innføring i astronomiens fascinerende univers og adgang til utstillingen «Det aktive univers», i tillegg til at romteateret leverer en utrolig filmopplevelse i 3D.

Den Blå Planet – Nordeuropas største akvarium med mer enn 20.000 dyr og 7 mil. liter vann. Lett tilgjengelig med tog og buss.

Tivoli – en fantastisk fornøyelsespark med en rekke attraksjoner som berg-og-dalbaner, karuseller og radiobiler. I tillegg huser parken konsertsal, friluftsteater og en rekke opplevelser som gjør den til en av nordens fremste turistmål.