Klassetur til Tyskland

Ta på en 5-dagers tur til Berlin

Opplev Berlin- Europas metropol! Her skjer der altid noe, og den navnkundige «Berliner Luft» eksisterer fremdeles. I Berlin smelter historiens minnesmerker sammen med spennende opplevelser og gjør storbyen til en blanding af energi, puls og aktivitet. I Berlin finner dere de nyeste designere, fascinerende graffitikunst og en helt spesiell lyst på livet. Berlin byr på museer, severdigheter, utstillinger, teaterforestillinger, show og hyggelige caféer.

Byen har i løpet av sin meget omskiftelige status spilt en tor rolle i mange verdenshistoriske begivenheter og er etter murens fall igjen blitt en av de viktigste kulturelle politiske senter i Europa.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

Studietur til Berlin

Klassetur til Berlin

Pris på forespørgsel!

Prisen inkluderer:

  • Flytransport Norge – Berlin t/r inkl. flyskatter og avgifter eller buss fra hjemsted – Berlin t/r
  • Busstransport fra flyplass til hotellet og retur
  • Sightseeingtur med buss og guide
  • 4 overnattinger på valgt innkvarteringssted i Berlin med continental breakfast

Program

Dag 1: Fra hjemstedet går turen med fly fra valgt lufthavn til Berlin eller fra hjemsted med buss til Berlin, hvoretter det vil være innsjekking på ungdomshotell eller hotell efter deres valg.

Dag 2-5: Vi har 3 hele dager til rådighet i Berlin, som er til fri avbenyttelse. Vi kan både hjelpe med entré til severdigheter samt fagbesøk, som vi arrangerer i samarbeid med en dansk pike bosatt i Berlin – vær ute i god tid!