Gruppereise til Berlin

Dra på en gruppereise til Berlin. En by som har vært igjennom så utrolig mye, men som har kommet ut på en andre siden hver gang med stil.

Av den grunn er det også mange viktige monumenter i byen, og du vil aldri kjede deg med alt som skjer her. Her er det noe å ta seg til for alle, både teater, kunstutstillinger, shopping, sightseeing, parker, plasser og ikke minst kafeer og restauranter.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

Studietur til Berlin

Fra NOK 2.770,-
Kontakt oss for et tilbud

Prisen inkluderer:

    • Flyreise (med skatter og avgifter)
    • 2 kolli innsjekket bagasje og håndbagasje
    • Buss til transfer fra flyplass til innkvartering og retur ved avreise
    • 3 overnattinger i dobbeltrom med bad og toalett
    • 3 x frokost

Prisene er fra-priser og er avhengig av reisedatoer, den aktuelle plassituation på transport og innkvartering, samt gruppens størrelse.

Programforslag

Dag 1: Dere tar et fly fra en norsk flyplass til flyplass i Berlin. Ved ankomst vil det være en buss som kjører gruppen til innkvarteringsstedet.

Upper Room ligger i hjertet av det historiske Berlin, kun ti minutters gange fra Zoologische Garten. Hotellet har en ypperlig beliggenhet for å oppleve det kulturelle, musikalske og kulinariske Berlin har å by på. Upper Room ligger i nærheten av Boulevard Kurfürstendamm som appellerer til den shoppingglade, samt severdigheten Kaiser-Wilhelm- Gedächtnis-Kirche.

Alt avhengig av ankomstiden, foreslår vi å gå en tur i området og bli kjent med kvarteret. Man kan eventuelt gå en tur på Unter den Linden, en berømt og flott gate som er blitt brukt mye til militære parader og triumftog. Byen er fyllt med gode restauranter, så det er gode muligheter for å finne noe godt å spise.

Dag 2: Etter frokost kan det arrangeres en sightseeingtur i buss, eller dere kan velge å se severdighetene på egenhånd. Vi kan foreslå å se noen av Berlins kjennetegn som Brandenburger Tor, som er Berlins mest kjente bygningsverk, Berlins Rådhus, Fjernsynstårnet og Potsdamer Platz, som er en av de mest markante byplasser i verden med shoppingmuligheter, teatere, kinoer og restauranter. Senere på dagen kan det arrangeres besøk på et bryggeri; Berliner-Kindl-Schultheiss-Brauerei.

Dag 3: Denne dagen kan dere besøke det naturhistoriske museum, det jødiske museum, det historiske museum eller Checkpoint Charlie, som er en gammel grenseovergang og her ligger også et lite museum omkring muren. Riksdagen er det tyske parlamentsbygget, som er dekket av en enorm glasskuppel. Her ligger også en koselig restaurant, hvor det er mulig å spise lunsj.

Dag 4: Etter frokost er det en buss som kjører gruppen til flyplassen, hvor reisen går tilbake til Norge igjen. Heretter fortsettes hjemreisen på egenhånd.