Barcelona - Lloret de Mar

Nyt oppholdet ved Middelhavet med lekker strand og badevann. Solrike Lloret de Mar er et perfekt sted for avslappning og utflukter og for koselig samvær med andre korps. Lloret de Mar var en tidligere fiskerby som nå har blitt et populært reisemål. Det behagelige klimaet, det blå havet og de fine strendende forklarer hvorfor.

Opplev storbyen Barcelona med sitt rike kulturliv. Gå ikke glipp av ”Las Ramblas”, byens ”ansikt” og livsnerve med vakre hus, små butikker og et gigantmarked med alt fra apekatter til kirsebær.

Dere får også en utflukt til Gerona, som også blir kalt «Byen med de fire elver». Arkitekturen stammer tilbake til middelalderen, og man kan se innflytelse fra romerne, araberne samt jødene.

Se vår brosjyre online

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

   Fra NOK 4.265,- pr. person

   Prisen gjelder ved minimum 40 deltakere

Prisen inkluderer:

 • Busstransfer fra Barcelona flyplass til hotell og retur
 • 5 overnattinger på hotell i 3-sengs rom med bad/toalett
 • 5 x helpensjon (frokost + lunsj/nistepakke + middag) på hotellet
 • 1 brus / 1 vin pr. måltid
 • 2 konserter på dagtid i Lloret de Mar
 • 1 kveldskonsert i Lloret de Mar
 • Heldagsutflukt med buss og guide til Barcelona
 • Halvdagstur med buss til Gerona
 • Entrè og transport til Water World

Tillegg:

 • Flyreisen
 • Øvrige inngangsbilletter og måltider
 • Evt. busskjøring utover det i programmet nevnte
 • Overnatting i dobbelt-/enkeltrom

Angående flyreisen sjekker vi gjerne opp de rutene som er mest fordelaktig for dere og kommer med et konkret tilbud. Dere er også velkomne til å booke flyreisen selv. Det lønner seg å booke i god tid.

Turen kan også utvides med ekstra dager. Vi utarbeider gjerne tilbud og turforslag tilpasset deres ønsker.

Programforslag

1. dag: Avreise fra Norge med ankomst Barcelona i løpet av dagen. Buss står klar på flyplassen for å transportere gruppen til hotellet som ligger i ferieområdet Lloret de Mar. Innkvartering i dobbeltrom med 1 ekstra seng. Resten av dagen til avslappning og til å lære området å kjenne. Middag på hotellet.

Under oppholdet spises frokost, lunsj og middag på hotellet. Nistepakker utleveres på dager med utflukt.

2. dag: Dagen er til fri disposisjon inntil konsert på ettermiddagen og kan brukes på å utforske hotellet, stranden og området rundt. Frokost, lunsj og middag spises på hotellet.

Kl. 15.30 møtes dere med guiden foran hotellet og går til strandpromenaden (ca. 5 minutters gåtur), hvor det vil være marsj og konsert.

3. dag: Utflukt til Gerona og etterfølgende konsert i Lloret de Mar. Kl. 09.00 avgang med buss fra hotellet med ankomst til Gerona ca. kl. 09.45. Guiden foreslår en gåtur opp gjennom den flotte gamle bydelen og så tid på egenhånd til å gå på oppdagelse, shoppe eller hva dere har lyst til. Nærmere innhold kan avtales med guiden. Ca. kl. 12.00 kjører bussen fra Gerona retur til hotellet for lunsj.

Kl. 15.30 møtes dere med guiden foran hotellet og går til strandpromenaden (ca. 5 minutters gåtur), hvor det vil være marsj og konsert. Retur til hotellet for middag.

4. dag: Heldagsutflukt til forlystelsesparken Water World, som ligger i Lloret de Mar. Dere får nistepakker med fra hotellet. I Water World kan hele dagen brukes i det store utendørs badeland. Entrèen er inkludert i arrangementsprisen.

Bussen til Water World går fra busstasjonen i Lloret de Mar, 5 minutters gåtur fra hotellet.
Den første bus går kl. 09.30 og heretter er det avgang hver halve time inntil kl. 14.30 og igen fra kl. 16.00. Siste buss returnerer til Lloret de Mar fra Water World kl. 18.00.

Busstransfer er inkludert i entréen.

5. dag: Heldagsutflukt til Barcelona med guide. Avgang fra hotellet kl. 09.00 med nistepakker. Dagens program settes sammen av guiden og vil som minimum inneholde stopp ved FC Barcelona, Ramblaen, Den Gamle Gotiske bydel, Sagrada Familia Katedralen, Den Olympiske Havn. Det vil også bli tid på egenhånd. Entréer til evt. besøk. er ikke inkludert i arrangementsprisen. Ca. kl. 18.30 forventes det at dere er tilbake på hotellet i Lloret de Mar i god tid til kveldsmaten. Mulighet for konsert om kvelden.

6. dag: Etter frokost sjekkes det ut fra hotellet og det kjøres til Barcelona flyplass for hjemreise med fly til Norge.

Programmet kan rettes til efter deres ønsker. 

Innkvartering

 

Hotel Gran Flamingo
Avinguda Just Marlès, 2517310 Lloret de Mar
Tel.: +34 972 364 358 / +34 972 365 188

Flott, 4-stjernes nyrenovert hotell beliggende i hjertet av Lloret de Mar. Fra hotellet er det kun noen få minutters gange til stranden, og i området finnes det masser av butikker og restauranter. Hotellet byr på bl.a. utendørs svømmebasseng, supermarked, restaurant, snackbar og terasse. De moderne rommene har tv, aircondition og gratis WiFi.

Læs mere på www.granhotelflamingo.com/en

Hotel Don Juan Resort
C/ Riera 77, 17310 Lloret De Mar

Tel.: +34 9026 86325 / +34 9723 65700 / +34 9723 68347

Dette store 4-stjernes resort består av tre bygninger og ligger sentralt i Lloret de Mar, bare noen få minutters gange fra stranden og den gamle bydelen. Hotellet har mange fasiliteter, bl.a. to utendørs svømmebasseng, solterasse, spillelokale, tv-stue, restaurant, m.m.
Rommene har tv, aircondition og gratis WiFi.

Læs mere på www.hoteldonjuanresort.com/en