Korpstur til Dublin

Vikingkongen Olav den Hvite bosatte seg i Dublin i år 853 og vikingene har satt sitt preg på Dublin. I det interaktive museet Dublinia and the Viking World som ligger i byens sentrum fortelles historien om vikingenes innflytelse i Irland på en fin og underholdende måte.

Dublin er en by med en helt spesiell stemning, og det vil dere oppleve på en korpstur. Ofte kan man uten videre komme til å snakke med den glade dubliner. Men man bør også oppleve en sjarmerende kjøretur på den grønne øya.

Naturen setter sitt uforutsigbare preg på Irland og man må ikke langt utenfor hovedstaden før man med  egne øyne får dette bekreftet. Fra Dublin til den ville vestkysten er det bare ca. 3 timers kjøring.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

Studietur til Dublin

   Kontakt oss for et tilbud
   Vi planlegger ut fra deres ønsker

Prisen inkluderer:

  • Flyreise Norge – Dublin tur/retur
  • Flyskatter og avgifter
  • Busstransport fra flyplassen til hotellet og retur
  • Buss og guide til rådighet på formiddagen 2. dagen
  • Buss og guide til rådighet for utflukt 3. dagen
  • 4 overnattinger på valgt overnattingssted
  • 4 x frokost
  • 4 x middag

Tillegg: Entreer og ytterligere måltider.

Programforslag

1. dag: Avreise med fly fra Norge til Dublin. Buss står klar på flyplassen for å transportere gruppen til oppholdsstedet i Dublin. Innkvarteringen kan skje på ungdomsherberge, hostel eller hotell i den kategorien dere måtte ønske. Resten av dagen er til å bli kjent i Dublin.

2. dag: Etter frokost møter guide og buss opp for en sightseeingtur i Dublin hvor man får et godt overblikk over byen og i tillegg kommer til kystområdet utenfor Dublin.

3. dag: Etter frokost er det avreise med buss og guide. Vi foreslår en tur til Wicklow, også kjent som Irlands hage. På turen besøkes et typisk irsk ”Farmers Market” i Brooklodge. Turen fortsetter til Glendalough hvor vi ser restene av St. Kevins kloster. På turen kommer vi gjennom naturskjønne områder i Wicklow-fjellene ved Sally Gap og Lough Tay, som har vært location for mange irske filmer. Retur til Dublin for middag.

4. dag: Dagen til fri disposisjon. Vi kan bl.a. foreslå besøk i Trinity College, National Museum of Ireland, Guinness Storehouse og Old Jameson Distillery.

5. dag: Avreisedag. Etter frokost avreise med buss fra hotellet til flyplassen hvor det flys retur til Norge.