Nordsø-Festival

22. juni – 26. juni 2024

På Nordsøfestivalen er alle velkomne.

Nordsø-Festivalen arrangeres af Euro Tourist Rejsebureau ApS i samarbeid med Aalborg Kommune og de kommunale musikskolene i Nordjylland.

Musikken er det naturlige samlingspunktet under Nordsø-Festivalen. Vi har likevel lagt vekt på at deltagerne også kan samles om andre aktiviteter. Man velger selv om man vil delta i en eller flere av festivalens konkurranser – eller ingen av dem. Det arrangeres oppmarsjer, konserter etc. enten man konkurrerer eller ei.

Reiser du alene eller med venner og familie, er du også velkommen på Nordsø-Festivalen. Enten du spiller solo, i en duo, i et større band eller ikke spiller i det hele tatt, er det en flott opplevelse å delta på Nordsø-Festivalen. Her er det god stemning, spennende konkurranser og ikke minst er sosiale sammenkomster et overordnet mål på Nordsø-Festivalen. Området rundt innkvarteringen er som skapt for Buskspilling, der musikken skaper nye kontakter og vennskap. Vi er også glade for å organisere turen for deg til og fra Blokhus. Under oppholdet er all nødvendig transport inkludert.

Samtlige deltagere innkvarteres på Blokhus Feriecenter. Feriecentret ligger rett ut til Nordeuropas fineste badestrand, men dersom du foretrekker andre aktiviteter enn Nordsjøens bølger tilbyr feriecentret et subtropisk badeland, utendørs svømmebasseng og meget mere.

Vinnere 2024

Allround mester: Rossabø Skolekorps
Programkonkurranse: Rossabø Skolekorps
2. Kviltorp og Nordbyen Skolekorps
3. Mastrafjord Skolekorps
Prima-Vistakonkurranse: Rossabø Skolekorps
2. Nesbyen Skolekorps
3. Delt av: Solund Skulemusikk og Bømlo Skulekorps
Gatemarsjkonkurranse: Nærbø skulekorps
2. Levre Skoles Musikkorps
3. Kvam Skolemusikk

Se vår katalog for 2024 online

Se vår brosjyre «Generasjonsskifte på Nordsø-Festivalen» online