Korpstur til Berlin

Berlin har av forfattere blitt kalt det 20. århundrets hovedstad, og vi sier oss enige. Denne byen har vært i sentrum både når det kommer til det historiske men også det kulturelle.

Etter murens fall gikk det fort. Et nytt bysenter er bygd rundt Potsdamer Platz. Reichtag er renovert og har fått ny glasskuppel. Nye regjeringsbygg og ambassader har grodd opp. Samtidig har man historien helt inn på kroppen med et museum for hver dag året rundt.

Arrangementer hvor musikkorps har gode muligheter for å delta finnes også. Denne byen har vært, og vil alltid være et historisk brennpunkt i Europa.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

Studietur til Berlin

   Kontakt oss for et tilbud
   Fra NOK 4.835,-

Prisen inkluderer:

  • Flyreise (med skatter og avgifter)
  • 2 kolli innsjekket bagasje og håndbagasje
  • Buss til transfer fra flyplass til innkvartering og retur ved avreise
  • 4 overnattinger i flersengsrom med bad og toalett på A&O Hostel
  • 3 måltider daglig fra middag 1. dag tilogmed frokost 5. dag
  • Skandinavisktalende guide til rådighet ifølge program

Prisene er fra-priser og er avhengig av den aktuelle plassituation på fly og innkvartering, samt gruppens størrelse.

Programforslag

1. dag: Avreise fra ønsket flyplass. Dere vil bli hentet av buss som kjører dere til valgt innkvarteringssted.
A&O Hostel i Berlin – Vær deltager i stedenfor tilskuer, det er mottoet til A&O Hostels i Berlin. Det vil dere få mulighet til med innkvartering på A&O Hostel som har beliggenhet tett på byens highlights og alle de populære og mest spennende must-see stasjoner. Disse ligger enten i gå-avstand eller få minutters kjøring med de offentlige transportmidlene som er lett tilgjengelig. Alle rommene er med bad og toalett.
Denne første dagen kan dere bruke på å gå en tur i området og bli kjent med kvarteret. Man kan eventuelt gå en tur Unter den Linden, en berømt og flott gate som ble brukt mye til millitære parader og triumftog.

2. dag: Etter frokost foreslår vi at dere tar en sightseeingtur i buss med skandinavisktalende guide. Turen går forbi Berlins mest populære attraksjoner og gir et bredt overblikk over byens sammenlagte sentrum. Underveis hører dere om de viktigste historiske epokene og begivenhetene i byen. Det vil egges inn 2-3 stopp underveis, og ruten kan tilrettelegges deres ønsker.
Det kan være mulighet for å arrangere konsert denne dagen.

3. dag: Dagen kan brukes til å besøke naturhistorisk museum, det jødiske museum, det historiske museum eller Checkpoint Charlie. Checkpoint Charlie er en gammel grenseovergang og her ligger også et lite museum omkring muren. Riksdagen er det tyske parlamentsbygget, som er dekket av en enorm glasskuppel. Her ligger også en koselig restaurant, hvor det er mulig å spise lunsj. Denne dagen kan det også arrangeres konsert.

Dag 4: Etter frokost er dagen til fri disposisjon. Brandenburger Tor, Fjernsynstårnet, KaDeWe og Kaiser Wilhelm – Gedächtniskirche er kun noen forslag til hvordan dagen kan brukes. Det kan også arrangeres konsert denne dagen om ønskelig. Andre forslag kan være båttur på Wannsee eller en tur «langs muren». De store filmstudioene kan også besøkes.

Dag 5: Etter frokost henter bussen dere ved innkvarteringsstedet for kjøring til flyplassen.