Skagen - toppen av Danmark

Besøk Grenen hvor Kattegat og Skagerraks bølger slår inn over hverandre.

Opplev den storslåtte naturen med hvite strender, den store vandreklitt Råbjerg Mile hvor man får en fornemmelse av ørken.

Bo i fine ferieboliger på Hotel Skagen Strand, som har 500 m2 stort badeland med en 48 meter lang sklie. Badelandet er åpent hver dag fra kl. 08.30 til 21.00.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

   Fra NOK 5.975,- u/16 år
   Fra NOK 6.525,- o/16 år

Prisen inkluderer:

  • Båtreise Larvik/Kristiansand – Hirtshals
  • Buss til rådighet fra avreise til ankomst hjemstedet max 500 km. fra norsk fergehavn
  • 4 overnattinger i feriebolig på Hotel Skagen Strand med 6 personer per bolig
  • 3 måltider daglig fra middag 1. dag tilogmed frokost og matpakke 5. dag
  • Halvdagsutflukt med buss til Skagen
  • Heldagsutflukt med buss til Aalborg
  • Fri adgang til hotellets badeland
  • Tur med sandormen
  • Entré Fårup Sommerland
  • 1 deltager fri per 20 betalende

Prisene er fra-priser og er avhengig av den aktuelle plassituation på fly og innkvartering, samt gruppens størrelse.

Programforslag

1. dag: Fra hjemstedet går turen med buss til den valgte fergen for overfart til Danmark. Etter ankomsten til Danmark fortsettes det videre med buss til Skagen. Innkvartering i ferieboliger på Hotel Skagen Strand.
Som utfluktsmulighet kan vi anbefale et besøk i Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, Nordeuropas største akvarium med 4,5 millioner liter vann. Utforsk mengder av havdyr fra den glupske steinbiten via lekende seler til den trivelige månefisken. Oceanariet byr på mange spennende aktiviteter.

2. dag: Hver morgen vil dere få levert brød og varer til frokost og lunsj, som spises i ferieboligene. Etter frokost kjøres det til Skagen hvor dere møter guiden deres. Det kjøres til Danmarks nordligste parkeringsplass, hvor dere skal få sitte på med ”Sandormen” til Grenen. Her møtes de to havene Kattegat og Skagerrak. Etterpå er det sightseeing i Skagen by og på Skagen havn.
På vei ut eller hjem til hotellet kan det kjøres forbi Den Tilsandede Kirke. Ettermiddagen kan tilbringes i hotellets badeland eller eventuelt en tur til stranden. Middagen spises på hotellet.

3. dag: Denne dagen er avsatt til besøk i Aalborg. Formiddagen kan dere bruke i Aalborg Zoo, til museumsbesøk, shopping eller annet i Aalborg sentrum. Det er også mulighet for å spille konsert. Lunsj spiser dere på en restaurant i Aalborg. Etterpå foreslår vi shopping i City Syd – det store kjøpesenteret som ligger i sørenden av Aalborg, før det returneres til Skagen. Etter hjemkomsten spises kald mat i ferieboligene.

4. dag: Etter frokost foreslår vi en tur til Råbjerg Mile, en flere kilometer lang sanddyne. Herfra kan dere kjøre videre til fornøyelsesparken Fårup Sommerland, hvor dere kan oppleve Nordeuropas største bølgebasseng samt en mengde andre aktiviteter – som alle er til fri benyttelse når entrèen er betalt.

5. dag: Etter frokost forlater dere Skagen og kjører til fergen. Etter overfarten fortsettes det til hjemstedet.