Legoland - Søhøjlandet

I Legoland kan man oppleve den store verden i miniformat byggd av 50 millioner Legokloser. I tillegg finnes 50 forskjellige aktiviteter til lands, til vanns og i lufta. Dette sammen med barneteater og stuntshows bidrar til at 1,4 millioner besøkende hvert år tar turen til Legoland.

Innkvarteringsstedet Dayz Søhøjlandet er et godt utgangspunkt for utflukter i hele Jylland. Tett på Legoland, Djurs Sommerland, Randers Regnskov, Graceland, Tivoli Friheden og Den Gamle By i Århus.

Alle ferieboligerne er bygget i naturmaterialer og innrettet med gode kjøkken, bad, toalett og soverom. Det er flatskjermsTV.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

   Kontakt oss for et tilbud  
   Vi planlegger ut fra dine ønsker

Prisen inkluderer:

  • Buss fra hjemstedet og retur
  • Båtreise Kristiansand/Larvik – Hirtshals t/r
  • 3 overnattinger på Dayz Søhøjlandet
  • 2 måltider daglig starter med frokost 1.dag og slutter med middag 4. dag
  • Entrè til Legoland
  • Fri entrè til Tropisk Badeland på Dayz Søhøjlandet
  • Sluttrengjøring og leje av sengetøy på Dayz Søhøjlandet

Ytterligere inngangsbilletter og måltider kommer i tillegg. Turen kan utvides med flere dager og vi utarbeider gjerne et turforslag basert på deres ønsker.

Programforslag

1. dag: Fra hjemstedet går turen med buss til den valgte fergen for overfart til Danmark med middagsbuffet ombord. Etter ankomst til Danmark kjøres til vårt innkvarteringssted, Dayz Søhøjlandet. Resten av dagen kan f.eks. brukes i det tropiske badeland, hvor det kiler i magen, når du sitter deg på toppen av den 56 m lange vannsklia og snart etter suser dere rett ned i det varme vannet! Badelandet tilbyr også sandstrand og spabad. Det er også mange andre både innendørs og utendørs fasiliteter som boldhall, basketball, bordtennis, sykelutlejning, ridesenter m/islandske heste, klappedyr, Tarzanbane og mye mer. Middag og overnatting.

2. dag: Etter frokost går turen til Legoland hvor en hel dags opplevelser venter.

3. dag: Vi foreslår en ekstra dag i Legoland eller kanskje et besøk i Aarhus hvor det er gode muligheter for konsertspilling i friluftmuseet ”Den gamle by” eller i Tivoli Friheden. En annen mulighet er å dra til Fyn med besøk i Odense og H.C. Andersens hus.

4. dag: Etter frokost er det utsjekking og det kjøres til fergen for hjemreise til Norge.