Korpstur til Aalborg

Dra på korpstur til Aalborg med fly

Da de flyr daglig fra Oslo til Aalborg, er dette en ypperlig mulighet for å komme seg til Danmarks fjerde største by, og alt den har å by på.

Det er ikke langt hjemmefra, men allikevel annerledes. Innkvartering midt i Aalborg nær byens severdigheter og shopping rett rundt hjørnet. Det er kun en kort kjøretur til Fårup Sommerland og bading i Nordsjøen.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

   Fra NOK 6.315,-
   Kontakt oss for et tilbud

Prisen inkluderer:

  • Flyreise (med skatter og avgifter)
  • 2 kolli innsjekket bagasje og håndbagasje
  • Busstransfer fra flyplassen til hotellet og retur
  • 2 overnattinger i flersengsrom med bad og toalett
  • 2 måltider daglig fra middag 1. dag tilogmed frokost 3. dag
  • Entré til Zoo

Prisene er fra-priser og er avhengig av reisedatoer og den aktuelle plassituation på fly og innkvartering, samt gruppens størrelse.

Programforslag

1. dag: Dere flyr fra Gardermoen til Aalborg. Etter ankomsten til Danmark fortsettes det med buss til Aalborg sentrum for innkvartering på CABINN Hotel Aalborg.

2. dag: CABINN’s frokostcafè er åpent fra klokken 06.30 til 10.00 på hverdager og fra klokken 07.00 til 10.30 i helger. Middag spises på hotellet eller på restaurant i byen.
Shopping er rett rundt hjørnet og blir det for varmt, er det fem minutters gåtur til en avkjølende dukkert i Aalborg Havnebad. Her er det fri entrè. Andre attraksjoner i gåavstand fra CABINN Hotel Aalborg: Aalborg Zoo, Gråbrødrekloster Museet, Aalborg Historiske Museum, De Syngende Trær og Musikkens Hus.

3. dag: Etter frokost forlater dere CABINN Hotel Aalborg senest klokken 11.00. Dere har formiddagen til rådighet før det kjøres til flyplassen.