Korpstur til DAMP & Kieler Woche

Bo direkte ved Østersjøen – Nyrenoverete feriehus – Fri entrè til Fun & Sport Center og innendørs badeland med sjøvann og panoramautsikt til Østersjøen.

Opplev stemningen under den festlige Kieler-Woche som hvert år finner sted siste uken i juni med mulighet for konsert på Berliner Platz.

Les mer på http://www.kieler-woche.de/

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

Prisene inkluderer:

  • Busstransport fra hjemstedet og retur. Ved mer enn 300 km til fergehavn evt. tillegg
  • Båtreise med valgt rute t/r
  • Opphold i 4 sengs innvendig lugar ved nattseiling
  • Buss til rådighet for utflukter og nødvendig transport under oppholdet
  • 4 overnattinger i moderne 4 – 6 sengs feriehus på Ostsee-Resort-Damp
  • Sengetøy, håndklær, sluttrengjøring samt forbruk av strøm og vann
  • Adgang til badeland 1 gang daglig
  • Halvpensjon, middag og frokost på restaurant
  • Entrè til Hansa-Park
  • En person fri pr. 30 betalende

Ikke inkludert: Evt ytterligere entrèer, ekstra måltider og eventuelle lokale ferger i Norge.

Programforslag

Utreise- og ankomstdag: Fra hjemstedet går turen med buss til valgt fergehavn for overfart til Danmark eller Tyskland. Med dagferge fra Larvik eller Kristiansand kl. 08.00 er man fremme på Ostsee-Resort-Damp sent på ettermiddagen (435 km).

Med nattferge er man fremme i Frederikshavn eller Hirtshals neste morgen og når Ostsee-Resort-Damp tidlig på ettermiddagen.

Konsertdag i Kiel: Formiddagen kan tilbringes i Ostsee-Resort-Damp. På ettermiddagen kjøres det til Kiel, hvor den festlige stemningen på Kieler-Woche opleves. De forskjellige akivitetene besøkes av mer enn 3 millioner gjester. Det vil være mulighet for konsertspilling på Berliner Platz. Slusene i Kiel er verdt et besøk. Det er en imponerende opplevelse å stå helt tett ved de store containerskipene, når de manøvreres gjennom kanalene.

Hansa–Park dagen: Vi foreslår en tur til Hansa–Park. Mange av fasilitetene i parken er under tak, så parken er et populært utfluktsmål uansett vær- og vindforhold. Mer enn 50 attraksjoner er til fri benyttelse når inngangspengene – som er inkludert i arrangementet – er betalt.

DAMP dagen: Tilbring dagen på Ostsee-Resort-Damp hvor det arrangeres konsert på promenaden eller ta på utflukt til en av de andre badebyene i nærheten hvor det også er mulighet for spilling.

Hjemreisedagen: Etter frokost er det avreise Ostsee-Resort-Damp og kjøring til fergen for overfart til hjemlandet. Etter overfarten kjører bussen dere til hjemstedet. (Med nattferge ankomst neste dag.)

 Kieler Woche Musikzelt 00001 ©Landeshauptstadt Kiel - Bodo Quante