Korpstur til Tallinn

Tallinn er en vakker og overskuelig by.

Brostensbelagte gater, flotte historiske bygninger, museer, katedraler, herlige fortausrestauranter, kafeer og spennende butikker.

Her er det hele og kun få kilometer fra sentrum finner man den vakre Kadriorg Park og Pirita med lang hvit sandstrand.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

   Kontakt oss for et tilbud
   Vi planlegger ut fra dine ønsker

Prisen inkluderer:

  • Flyreise Norge – Tallinn tur/retur
  • Flyskatter og avgifter
  • Busstransfer fra flyplass i Tallinn til hotel og retur
  • 1/1 dags utflukt med buss og skandinavisk talende guide
  • 2 x halvdagsture med buss og skandinavisk talende guide
  • 4 overnattinger i dobbeltrom med dusj/toalett på 3-stjernet hotell
  • 2 måltider dagligt  f.o.m. middag 1. dag til og med frokost 5. dag

Tillegg: Entreer og ytterligere måltider

Programforslag

1. dag: Avreise med fly fra Norge til Tallinn. Buss holder klar på flyplassen for å kjøre korpset til hotellet i Tallinn. Innkvartering i dobbeltrom med dusj/toalett. Resten av dagen til avkobling og til å bli kjent i området. Middag på hotellet.

2. dag: Etter frokost møtes vi med guiden for en sightseeing tur til fots og i buss med utgangspunkt i den øvre del av byen. Gåturen starter i Upper Town ved Toompea borgen fra 1773, hvorfra det er en fantastisk utsikt over “Old Town”. Videre til Lower Town med Rådhusplassen og Rådhuset som den sentrale del og herfra følges en av de små, trange gater til shoppinggaten. Med bussen kjøres til severdighetene der ligger litt lengere væk fra sentrum: Kadriorg Park, presidentens bolig, Maarjamäe, det Olympiske Senteret og den hvite sandstrand Pirita Beach. Middag på hotellet.

3. dag: Denne dag foreslår vi utflukt til friluftmuseet Rocca al Mare med bygninger og gårdsbruksredskaper fra det 18. opp til tildlig 20. århundrede. Om helgen er det ofte opptreden med folkemusik og – dans. På ettermiddagen kanskje konsert på Rådhusplassen.

4. dag: Denne dag foreslår vi en heldags utflukt til Lahemaa National Park, ca. 60 km fra Tallinn. Parken er på 480 km2 og rummer både flott natur, fiskerlandsbyer og historiske bygninger. Retur til hotellet for middag.

5. dag: Dagen til fri disposisjon, hvor vi gjerne sammensætter et program etter deres ønsker. Det sjekkes ut fra hotellet etter frokost. Bagasjen oppbevares på hotellet. Heretter er det avreise med buss til flyplassen, hvor det er avgang med fly til Norge.