København med fly

København er ikke langt vekk, og her kan få dager bli til mange opplevelser.

Man kan få en dag i Tivoli, en dag i Zoo, shopping på Strøget og en sightseeingtur med buss.

Her er det mange muligheter – også for korpsopptreden.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

 

   Fra NOK 4.195,-
   Kontakt oss for et tilbud

Prisen inkluderer:

  • Flyreise Oslo – København t/r
  • 2 kolli innsjekket bagasje á maks 20 kg. per kolli + håndbagasje
  • 3 overnattinger i flersengsrom på hostel
  • Sengelinned og håndklæde
  • 3 x frokost på innkvarteringsstedet
  • Buss til transfer tur/retur flyplassen samt halv dags sightseeing
  • Guide til 2 timers sightseeing i København

Turen er basert på min. 37 betalende deltakere. Prisene er fra-priser og er avhengig av den aktuelle plassituation på fly og innkvartering, samt gruppens størrelse.

Inngansbilletter og ytterligere måltider og drikke kommer i tillegg.

OBS! Vi arrangerer gjerne korpsopptreden f. eks. på Bakken, Rådhusplassen eller andre steder i forbindelse med turens endelige utforming.

Ønsker dere å bo på hotell? Be om tilbud. Turen kan også gjennomføres med båt. Vi kommer gjerne med tilbud og forslag tilpasset ønskene deres.

Programforslag

1. dag: Avreise med fly fra Oslo. I avhentes af bus på flyplassen for kørsel til innkvarteringsstedet.

2. dag: Frokost spises på innkvarteringsstedet. Vi foreslår 2 timers sightseeing med buss og evt. guide. På sightseeingturen kommer dere forbi Nationalmuseet, Holmens kirke, Christiansborg og den kongelige residens Amalienborg.

Resten av dagen er til fri disposisjon til shopping og/eller sightseeing.

3. dag: Frokost spises på innkvarteringsstedet. Dagen er fri til enda en fornøyelsespark. Hva med Den Blå Planet, Zoo eller Tivoli?

4. dag: Frokost spises på innkvarteringsstedet, og der sjekkes ut. Avreise med bus fra innkvarteringsstedet for kjøring til Kastrup Lufthavn. Flyvning til Oslo.

 

Opplevelsesforslag

Experimentarium – et interaktivt natur- og teknikkmuseum som er til stor glede for unge forskere og nysgjerrige voksne. Museet ligger ved Tuborg Havn i Hellerup.

Tycho Brahe Planetarium – her får man en innføring i astronomiens fascinerende univers og adgang til utstillingen «Det aktive univers», i tillegg til at romteateret leverer en utrolig filmopplevelse i 3D.

Den Blå Planet – Nordeuropas største akvarium med mer enn 20.000 dyr og 7 mil. liter vann. Lett tilgjengelig med tog og buss.

Tivoli – en fantastisk fornøyelsespark med en rekke attraksjoner som berg-og-dalbaner, karuseller og radiobiler. I tillegg huser parken konsertsal, friluftsteater og en rekke opplevelser som gjør den til en av nordens fremste turistmål.