Program for Nordsø-Festivalen 2021

Vi ser frem mot 2021 og det betyr at det nå er på tide å invitere korps fra nær og fjern til den 33. Nordsø-Festivalen. Vi i “festivalgjengen” er i full gang med forberedelsene og vi håper å treffe mange av dere også denne gangen. Vi ser frem til å møte både dere som har besøkt oss både to og tre ganger og mange “nykommere” allerede i 2021 til ny Nordsø-festlig-val.

Spørsmål vedr. festivalen kan stilles til vår norske festivalsjef, Knud H. Rasmussen på tel. 90 94 62 37, eller til Euro Tourist, Aalborg på tel. +45 98 11 34 00 eller info@eurotourist.dk

Arrangøren betinger seg retten til begrensing av deltakelsen samt til endringer i det oppsatte programmet. Det tas forbehold om valutakursendringer og prisstigninger.

1. dag – Lørdag 19.06.21

ANKOMST- OG STARTDAG. Korpsene innkvarteres på Blokhus Feriecenter i ferieleiligheter med 4 eller 6 personer i hver leilighet.

Under oppholdet spises middagene felles med de øvrige korpsene mens tørrmat leveres til leilighetene. Ferskt brød og melk leveres hver morgen. Kjøleskap i samtlige leiligheter gjør oppbevaringen problemfri. I løbet av dagen arrangeres det konserter på Torget i Blokhus for de korps som ønsker å være med. Middag denne dagen spises på båten eller på restaurant i Blokhus.

2. dag – Søndag 20.06.21

KONKURRANSEDAG. Dette er dagen for de korpsene som ønsker å delta i program- og/eller prima-vista konkurransen. Spillerekkefølgen avgjøres ved loddtrekking, og det er selvsagt tillatt å lytte til konkurrentenes prestasjoner, (gjelder ikke prima-vista konkurransen).

Ettermiddagen kan man ha til fri disposisjon, og for de som ønsker det arrangeres oppmarsj og/eller konsert på torget i badebyen Løkken. Selvsagt vil de som ønsker det kunne spille i Blokhus. Det er også mulighet for å besøke Action House i Løkken. Her finnes bl.a. gokart, bowling, biljard, en mengde spillemaskiner og en rekke andre aktiviteter. En annen mulighet er bading på den deilige stranden i Blokhus og Løkken.

Middagen denne dagen spises på Action House.

3. dag – Mandag 21.06.21

FÅRUP-DAG. Dette er dagen hvor alle korpsene drar til Fårup Sommerland. Her kan dere oppleve Nordeuropas største bølgebasseng og en mengde andre aktiviteter – som alle er til fri benyttelse.

Korpsene spiser middag i Fårup, og det returneres til hotellet kl. 17.00. Om kvelden arrangeres stafettspilling på torget i Blokhus for de korps som ønsker å delta.

4. dag – Tirsdag 22.06.21

AALBORGDAGEN. Dagen er avsatt til musikalsk invasjon i Aalborg. Samtlige korps vil bli tildelt bestemte startsteder og -tider. Alle marsjerer til Aalborgs gamle rådhus hvor vi får en hilsen fra Aalborg by. Deretter marsjerer korpsene gjennom byens gågater til NORDKRAFT, Aalborgs musikalske møtested.

Korpsene spiser middag i Aalborg midt på dagen, og deretter er det mulighet for besøk i Aalborg Zoo, museumsbesøk, shopping m.m. Dette betyr at man ikke behøver å ta med nistepakke. Tørrmat spises om kvelden i lejlighetene. Premieutdeling for samtlige konkurranser vil foregå på torget i Blokhus om kvelden.

5. dag – Onsdag 23.06.21

AVREISEDAG. Leilighetene forlates i løpet av formiddagen og korpsene begir seg på hjemveien.

 

SAM_0845 IMG_6751 FaarupSommerland_Bolgebassin NF allround prisen