Program for Nordsø-Festivalen 2024

Kjære festivaldeltakere.

Nordsø-festivalen i Blokhus har blitt en årviss tradisjon som vi er glade for å drive videre. Vi i Festivalstaben har fått litt velfortjent ferie etter 2023-utgaven, men så fort vi lukter oppstart av korpssesongen begynner vi å tenke på neste festival.

Vi har som mål at Nordsø-festivalen skal være en festival for alle som spiller i korps, uansett om korpset er stort eller lite og uavhengig av om dere har lyst til å være med på konkurranser eller ikke. Det viktigste er å ha det morsomt sammen!

Vi håper denne brosjyren gir dere et godt inntrykk av hva Nordsøfestivalen er slik at dere får lyst til å reise til oss på korpstur.

Vi gleder oss til å treffe mange av dere på Nordsø-festivalen 2024!

Vennlig hilsen
Kjeld Erik, Festivalsjef

Spørsmål vedr. festivalen kan stilles til vår norske festivalsjef, Kjeld Erik Rasmussen på tel. 95 23 87 28, eller til Euro Tourist, Aalborg på tel. +45 98 11 34 00 eller info@eurotourist.dk

Arrangøren betinger seg retten til begrensing av deltakelsen samt til endringer i det oppsatte programmet. Det tas forbehold om valutakursendringer og prisstigninger.

NORDSØ-FESTIVALEN 2024 – 22.-26. JUNI

Nordsø-Festivalen går over perioden 22.-26. juni 2024.
Programmet kan tilrettelegges etter deres ønsker. Ankomst- og avreisedag kan forskyves, akkurat som turen kan utvides med ekstra dager.

1. dag – Lørdag 22.06.24

ANKOMST- OG STARTDAG. Korpsene innkvarteres på Blokhus Feriecenter i ferieleiligheter med 4 eller 6 personer i hver leilighet.

Under oppholdet spises middagene felles med de øvrige korpsene mens tørrmat leveres til leilighetene. Ferskt brød og melk leveres hver morgen. Kjøleskap i samtlige leiligheter gjør oppbevaringen problemfri. I løbet av dagen arrangeres det konserter på Torget i Blokhus for de korps som ønsker å være med. Middag denne dagen spises på båten eller på restaurant i Blokhus.

2. dag – Søndag 23.06.24

KONKURRANSEDAG. Dette er dagen for de korpsene som ønsker å delta i program- og/eller prima-vista konkurransen. Spillerekkefølgen avgjøres ved loddtrekking, og det er selvsagt tillatt å lytte til konkurrentenes prestasjoner, (gjelder ikke prima-vista konkurransen).

Ettermiddagen kan man ha til fri disposisjon, og for de som ønsker det arrangeres oppmarsj og/eller konsert på torget i badebyen Løkken. Selvsagt vil de som ønsker det kunne spille i Blokhus. Det er også mulighet for å besøke Action House i Løkken. Her finnes bl.a. gokart, bowling, biljard, en mengde spillemaskiner og en rekke andre aktiviteter. En annen mulighet er bading på den deilige stranden i Blokhus og Løkken.

Middagen denne dagen spises på Action House.

Dette er St. Hans aften og det betyr mye folk i byen. I Blokhus fejres St. Hans aften med bål på stranden, taler og underholdning og det er også tradisjon, at et eller flere norske musikkorps marsjerer først i optoget fra torget til bålplassen på stranden.

3. dag – Mandag 24.06.24

FÅRUP-DAG. Dette er dagen hvor alle korpsene drar til Fårup Sommerland. Her kan dere oppleve Nordeuropas største bølgebasseng og en mengde andre aktiviteter – som alle er til fri benyttelse.

Korpsene spiser middag i Fårup, og det returneres til Blokhus Feriecenter kl. 17.00.

Om kvelden arrangeres stafettspilling på torget i Blokhus for de korps som ønsker å delta.

4. dag – Tirsdag 25.06.24

AALBORGDAGEN. Dagen er avsatt til musikalsk innvasjon i Aalborg. Samtlige korps vil bli tildelt bestemte startsteder og –tider. Alle marsjerer til Aalborgs gamle rådhus hvor der vil være en hilsen fra Aalborg by. Deretter marsjerer korpsene gjennom byens gågater til NORDKRAFT, Aalborgs musikalske møtested.

Korpsene spiser middag i Aalborg midt på dagen, og deretter er det mulighet for besøk i Aalborg Zoo, museumsbesøk, shopping m.m. Dette betyr at man ikke behøver å ta med nistepakke. Tørrmat spises om kvelden i leilighetene.

Premieutdeling for samtlige konkurranser vil foregå på torget i Blokhus om kvelden.

5. dag – Onsdag 26.06.24

AVREISEDAG. Leilighetene forlates i løpet av formiddagen og korpsene begir seg på hjemveien.

 

SAM_0845 IMG_6751 FaarupSommerland_Bolgebassin NF allround prisen