Gruppereise til Island

La korpsturen deres gå til Island. Island er i motsetning til sitt navn, nesten bare dekkat av flott grønn natur, med spennende vulkaner og fascinerende varme kilder.

I hovedstaden Reykjavik bor det mer enn 60% av øyas innbyggere og det gjør at bylivet er stort med museer, kafeer og restauranter og sightseeingturer. Et besøk på Island, er ikke fullført uten en rundtur hvor dere kommer ut og ser den vakre og specielle natur, som bare finnes her.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss for et tilbud
Vi planlegger ut fra dine ønsker

Turforslag

Dag 1: Det reises fra en Norsk flyplass til Islands internasjonale flyplass Reflavik. Herfra vil det være en bus som kjører gruppen til hotellet og det vil være check-inn. Alt etter når gruppen ankommer, kan det settes opp ulike programmer. Vi foreslår at dere går en tur til på egen hånd, for å lære byen og kvarteret man bor i å kjenne. Her kan det arrangeres guidede gåturer i sentrum, eller dere kan hoppe på sightseeing-bussen, og bli kjørt rundt for å se byen ovenifra.

Dag 2: På den andre dagen, vil det anbefales å ta en tur, kalt the Golden Circle Tur. Denne turen tar ca. 8 timer, men er hele dagen verdt. Dere kommer forbi de varme kilder ved Geysir, hvor springkilden Stokkur spruter kokene vann og damp op i luften ca. hvert 5. minutt. Det besøkes også Tingvellir, hvor bondene i 930 grunnla et ting, som ble verdens eldste parlament. Desuten er det stopp ved Gullfos, et imponerende vannfall samt vulkanen Hekla. På turen får dere et godt inntrykk av de ulike naturtypene på Island. På kvelden kan det arrangeres konsert inne i byen, Reykjavik.

Dag 3: På den siste hele dagen, kan dere ta en tur i den blå lagune, som er en varmt basseng på ca. 37 grader med høyt innhold av svovel i vannet. Her kan dere også spise lunsj eller middag i restauranten, som ligger rett ved siden av. Resten av dagen kan dere ha på egen hånd med shopping og museums besøk, eller en tur på en av de mange kaffebarene.

Dag 4: Etter frokost er det en bus som kjører gruppen til flyplassen, hvor reisen går tilbake til Norge igjen. Heretter fortsetter hjemreisen på egen hånd.

Turen kan utvides med ekstra dager. Turen kan gjennomføres med den innkvarteringsformen dere ønsker – hotell, ungdomsherberg eller hostel. La oss få høre ønskene deres, så utarbeider vi et konkret turforslag med pristilbud.