Gruppereise til Aalborg

Dra på gruppetur til Aalborg med fly 

Da det er daglige avganger fra Oslo til Aalborg, er dette en ypperlig mulighet for å komme seg til Danmarks fjerde største by, og alt den har å by på.

I Aalborg kan dere oppleve: Nordkraft, Musikkens Hus, Springeren, Aalborg Zoo, Aalborg Havnebad, Aalborg Historiske Museum, Gråbrødrekloster Museum, De Syngende Træer, Lille Vildmose Naturområde…

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

   Fra NOK 5.490,-
   Kontakt oss for et tilbud

Prisen inkluderer:

    • Flyreise (med skatter og avgifter)
    • 2 kolli innsjekket bagasje og håndbagasje
    • Busstransfer fra flyplassen til hotellet og retur til flyplassen
    • 3 overnattinger i dobbeltrom med bad og toalett
    • 3 x frokost

Prisene er fra-priser og er avhengig av reisedatoer, den aktuelle plassituation på transport og innkvartering, samt gruppens størrelse.

Programforslag

1. dag: Dere flyr fra Gardermoen til Aalborg. Etter ankomsten til Danmark fortsettes det med buss til Aalborg sentrum for innkvartering på Hotel Phønix.

Hotel Phønix er et historisk og internasjonalt hotell med stor kapasitet, samt flere forskjellige fasiliteter. Hotellet har over 220 rom, en velbesøkt restaurant og bar, samt flere selskaps-, konferanse- og utstillingslokaler. Her skal dere bo tre netter.

Dagen er til fri disposisjon og middagen spises i restauranten på Hotel Phønix.

2. dag: Shopping er rett rundt hjørnet og blir det for varmt, er det fem minutters gåtur til en avkjølende dukkert i Aalborg Havnebad. Her er det fri entrè. Andre attraksjoner i gåavstand fra Hotel Phønix: Aalborg Zoo, Gråbrødrekloster Museet, Aalborg Historiske Museum, De Syngende Trær og Musikkens Hus.

3. dag: Dagen er til fri disposisjon. Vi foreslår å ta bussen til City Syd, som er et mekka for shopping. Her finner man også Bilka. Dagen kan også brukes på en gåtur i byen, og et besøk i Utzon Center hvor det er kunstutstilling. Her kan det spises lunsj i kafeen.
På kveldstid kan dere gå på Beer-Walk, hvor dere kjøper et glass med 6 øl-billetter som dere innløser på en eller flere av byens mange puber.

4. dag: Etter frokost forlater dere Hotel Phønix senest klokken 11.00. Dere har formiddagen til rådighet før det kjøres til flyplassen.