Edinburgh - The Military Tattoo

En storslått opplevelse i det skotske høylandet, enestående natur, slott, sekkepiper og det verdenskjente Edinburgh Military Tattoo. Med den unike og fantastiske bakgrunn Edinburgh Castle utgjør, er dette stedet å være i august måned.

Skottlands hovedstad er oppdelt i to bydeler, en ny og moderne bydel med symetriske gater og den gamle bydelen med brosteinsbelagte gater og små, trange smug.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

Fra NOK 4.920,-
Kontakt oss for et tilbud

Prisen inkluderer:

  • Flyreise (med skatter og avgifter)
  • 2 kolli innsjekket bagasje og håndbagasje
  • Busstransfer fra flyplassen til hotellet og retur til flyplassen
  • 3 overnattinger i dobbeltrom med bad og toalett
  • 3 x frokost

Tillegg: Øvrige inngangsbilletter og måltider. Opphold i enkeltrom

Prisene er fra-priser og er avhengig av den aktuelle plassituation på fly og innkvartering, samt gruppens størrelse.

Programforslag

1. dag: Avreise fra Oslo Gardermoen til Edinburgh. Ved ankomsten i Skottland venter en buss på flyplassen for å kjøre dere til innkvarteringsstedet.

2. dag: En mulighet denne dagen kan være halvdags sightseeingtur med buss og guide i Edinburgh. Dere kjører gjennom byen og ser de forskjellige severdighetene med Edinburgh Castle
som hovedattraksjonen. Utover dette byr Edinburgh på Princess Street, Palace of Holyrood House (Dronningens residens når hun er i Skottland) og en mengde andre historiske bygninger.

Det blir også tid til et besøk på den kongelige yachten ‘’Britannia’’. Ettermiddagen har dere på egenhånd i byen. Middagen spises på restaurant i Edinburgh før dere senere igjen skal til Edinburgh Castle. I borggården her skal dere få oppleve The Royal Military Tattoo med sekkepiper, trommer, fanfarer og ‘’The Lone Piper’’ fra slottsmuren – en forrykende forestilling med militæristsik presisjon og flott musikk.

3. dag – Lørdag: Etter frokost foreslår vi at turen går nordvest over høylandet med buss. Her kjører dere gjennom flotte, avvekslende landskaper før dere kommer til Fort William ved Skotlands vestkyst, tett på Storbritannias høyeste fjell Ben Nevis. Byen Fort William tiltrekker seg
gjester fra hele Storbritannia og byr på mange gode butikker. Dere kan besøke Ben Nevis Distillery hvor de viser hele prosessen omkring fremstillingen av whiskey. Etter dette interessante innblikket i fremstillingen av ‘’livets vann’’ fortsetter turen gjennom flotte og mystiske Glenoce og tilbake østover hvor det kjøres igjennom fler storslåtte høylandskaper før dere er tilbake på hotellet for middag.

4. dag – Søndag: Etter frokost er det utsjekking fra hotellet for siste tur i det skotske høylandet for denne gang. Turen går sørover via markedsbyen Perth med Scone Palace før dere fortsetter til
Stirling ‘’Det lille Edinburgh’’.  Stirling er brosjen som holder høylandet og lavlandet samlet. En tur gjennom ‘’The Old Town’’ er som å vandre gjennom historien og på toppen av Castle Hill med bratte klipper på tre sider, ligger Stirling Castle. Dette er et av de største og viktigste slottene
i Skotland. Dere kjører videre til Edinburgh, hvor det vil være litt tid på egenhånd. Det spises tidlig middag på en restaurant i byen før bussen kjører til flyplassen. Etter ankomst flyplass i Norge, fortsettes hjemreisen på egenhånd.

Vi takker The Royal Edinburgh Military Tattoo for bruk av bilder.