Gruppereise til Edinburgh

Ta på korpsreise til Edinburgh. Skottlands hovedstad er oppdelt i to bydeler; en ny, moderne bydel med stringete, symmetriske gater, og den gamle bydelen med brosteinsbelagte gater og små, trange smug.

Den maleriske hovedvejen ”the Royal Mile” går gjennom den gamle middelalderbydel, hele vejen opp til det unike Edinburgh Castle, som hviler på sitt vulkanske fundament, svevende over byens tak med utsikt over hele byen.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss for et tilbud
Vi planlegger ut fra dine ønsker

Turforslag

1. dag: Flyreise fra Norge til Glasgow. Ved ankomsten til Skottland venter en buss på flyplassen for å kjøre korpset til innkvarteringsstedet i Glasgow, Sterling eller Edinburgh. Det kan legges inn sightseeingtur underveis, eller man kan gjøre det på hjemreisedagen. Innkvartering og middag på ungdomsherberget.

2. dag: Halvdags sightseeingtur med buss og guide. Vi kjører gjennom byen og ser de forskjellige severdig­heter med Edinburgh Castle som hovedattraksjonen. Ettermiddagen er på egenhånd i byen.

3. dag: Heldagstur med buss og guide til Edinburgh hvor vi ser de viktigste severdigheter, og dem er det mange av: Royal Botanical Garden, Edinburgh Zoo, The Palace of Holyrood House (Dronningens residens når hun er i Skottland), Princess Street, The Museum of Childhood o.s.v. En annen spennende mulighet er å ta via Forth Road Bridge til Deep Sea World i North Queensberry, en stor undervannssafari.

4. dag: Heldagstur i det skotske høyland. Vi besøker: Stirling Castle (mulighet for fri entre ved konsert). Den idylliske lille byen Callender. Videre nordover via Strathyre og Balquhidder til Lochearnhead (vann-sport), og Killin (Falls of Dochart). Kilmahog til Trossachs (evt. båttur på Loch Katrine). Vi fortsetter mot Loch Lomond frem til Balloch Castle Country Park ved bredden av den berømte innsjø. Veldig velegnet for konsert. Retur til Edinburgh.

5. dag: Dagen til fri disposisjon for shopping m.v.

6. dag: I løpet av formiddagen kjøres til flyplassen i Glasgow hvor det flys retur til Norge.

Turen kan utvides med ekstra dager. Turen kan gjennomføres med den innkvarteringsformen dere ønsker – hotell, ungdomsherberg eller hostel. La oss få høre ønskene deres, så utarbeider vi et konkret turforslag med pristilbud.