Gøteborg & Liseberg

Nå kan eventyret begynne!

Liseberg, Nordens største fornøyelsespark, er som regel et must når man besøker Göteborg.

Man kan bo i hyttebyen Kärralund like ved Liseberg eller Askim Strand 10 km fra sentrum, på ungdomsherberge i Göteborg sentrum eller ved Mölndal ved E6 sør for Göteborg.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

   Kontakt oss for et tilbud  
   Vi planlegger ut fra dine ønsker

Prisen inkluderer:

  • Busstransport t/r Østlandsområdet – Göteborg og buss til rådighet
  • 2 overnattinger i Kärralund hytter
  • 2 daglige måltider f.o.m. kveldsmat 1. dag t.o.m. frokost 3. dag
  • Entrè til Liseberg
  • 1 leder fri per 20 betalende deltakere

Turen er basert på min. 40 personer per buss.

Ytterligere inngangsbilletter og måltider kommer i tillegg.

Programforslag

1. dag: Vi kjører med buss fra hjemstedet i Østlandsområdet til Göteborg hvor vi skal overnatte på et av Lisebergs overnattingssteder, Kärralund, bare 5 min. unna med bussen vår. Vi bor i 4/5 sengs hytter med eller uten bad og toalett. Alle hytter har kjøkken og fellesrom. For hyttene uten bad og toalett finnes servicehus på stedet. Resepsjonen vil hjelpe deg med alt fra strykejern til trikkekort.

I høysesongen er det mulighet for shopping på området. På Kärralund finnes det minigolf, (200 m fra hyttene), lekeplass, TV – rom og div. spill. (Aldersgrense 16 år). Delsjö naturreservat med Skatås mosjonssentral, sauna, trimløype, vandreturer, frisbeegolf og boule ligger ca. 300 m fra Kärralund. Selve Delsjön er ca. 2,5 km unna.

2. dag: På formiddagen kjører vi sightseeingtur i Göteborg og ser bl.a. den store havnen og de mange farbare kanalene. Kronhusbodene ved Gustaf Adolfs torg er en trivelig plass hvor man kan besøke smier, glasshytter, en gammel handelsbod og mye annet. Alt fra 1700 – tallet. Feskekörkan er en annen severdighet hvor det selges fisk og diverse annet i en gammel kirke. Mulighet for bading i Askim Strand Havsbad ca. 10 km fra Kärralund.

Eller skal vi arrangere en konsert i Botaniska Trädgårdsföreningen og samtidig få se dette fantastiske området? På ettermiddagen besøk i LISEBERG og etterpå spiser vi kveldsmat samme sted.

3. dag: I løpet av formiddagen sier vi adjø til Göteborg og kjører tilbake til Norge og hjemstedet vårt.